Jump to content

Ρυθμισεις set i7

LLLEFTERIS

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

καλα, δεν θα δεις εκει διαφορα. το ρευμα με load κραταει καλύτερα?

τσέκαρε το cpu-z

δοκιμασέ τον και με 1.23 Vcore απο bios μπας και...

ωρε

αστο το cpu-z

παει καλα το κομματι σου

χαμήλωνε ρεύμα μέχρι να μην το βγαζει και μετα μπες και αστο στο τελευταίο που έπαιξε

οσο χαμηλότερο το ρεύμα, τόσο καλύτερες οι θερμοκρασίες :T:

Μην μου λες οτι εχω καλο επεξεργαστη και ηθελα να τον σουταρω να παρω κανεναν 950

Παω να κατεβασω ρευμα να δω που θα κολλησει-παγωσει ο επεξεργαστης.:p

Κατεβασα στο 1.22500v αλλα μου εβγαλε error το linx και το εβαλα παλι στο 1.23125v οποτε το αφηνω εκει.

μια χαρα εισαι για καθε μερα 3.6-3.8 ειναι οτι πρεπει

για παραπανω δεν εχει νοημα και βραζει και η cpu

Βασικά από ότι βλέπω δεν έχεις επιλέξει όλη την ελεύθερη μνήμη οπότε δε μπορώ να πω ότι είσαι stable!Άμα την επιλέξεις όλη πιθανότατα να σου πετάξει error και να θέλεις και άλλα ρεύματα!Όταν τρέχεις LinX να επιλέγεις το "all" με 20 runs.Έτσι θα επιλέγει αυτόματα problem size και την ελεύθερη μνήμη και έτσι όταν το περάσεις θα είσαι rock stable.

Α δεν το ηξερα αυτο θα το τρεξω με ολη την μνημη.

Αν δεν κανω λαθος πατας το (ALL) στο Linx.

Μου εχει παει την μνημη στο 90% και σε 21 λεπτα εχει κανει το 30% του τεστ.

• 1 month later...

Λοιπον πηρα σημερα ενα σετακι μνημες στα 1866 OCZ απο ενα παλικαρι εδω μεσα.

Μου βγαζει error το Linx

Εβαλα 9-9-9-24 και 1.66v στις μνημες μηπως πρεπει να ανεβασω και το ρευμα στον επεξεργαστη απο 1.23125 που ειναι τωρα?

Στο cpu v σίγουρα όχι αλλά μπορεί να θέλει το qpi v λίγο παραπάνω με αυτές τις μνήμες!

Κανείς δε μπορεί να σου πει "βάλ΄το τόσο και θα δουλέψει"!Θέλει ψάξιμο.Το κάθε setup είναι διαφορετικό!Ξεκίνα το ψάξιμο και το testάρισμα από 1.35v και ανάλογα βλέπεις!

Καπου διαβασα 9-9-9-28 αν και πανω στις μνημες γραφει μονο 9-9-9 να τις βαλω 27 και οχι 28?

Εμενα η μητρικη GA-X58A-UD5 και στις μνημες πανε ανα 2 τα v 1.64 1.66 και το εχω 1.66

cpu clock ratio 20X

bclk 190

spd 10.0

memory frequency 1900

qpi 1.355v

bsd 0x00000124 μπλε οθονιτσα

Κοίτα,η διαφορά 24 με 27 είναι απειροελάχιστη αλλά συνηθίζεται το τέταρτο νούμερο να είναι το τριπλάσιο από τα άλλα.Οπότε 27 θα σου έλεγα να βάλεις.

Η τάση στις μνήμες καλά την έχεις 1.66!

Η μπλε οθόνη που έφαγες κατά 99% είναι από qpi v,για αυτό άρχισε και δίνε πάνω απο 1.355v και δες που θα σου περάσει LinX.Είναι λίγο για μνήμες στα 1900mhz που τις έχεις το 1.355v.Για τα 1900 που τις έχει πιστεύω θα χρειαστείς qpi=1.45v πάνω κάτω.

Τελικα δεν ειναι 24 αλλα 28 γιατι μετα απο googlαρισμα τα περισσοτερα site 9-9-9-28 τις εχουν αυτες τις μνημες.

Παω στο 1.45 να δω τι θα κανω.

Α το turbo boost το εχω disabled

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.