Jump to content

Custom αερόψυκτρα για gtx470

vakis

Recommended Posts

υπάρχει στην αγορά Custom αερόψυκτρα για gtx470?? ψάχνω κάτι με μάξιμουμ ύψος 2 slot για να χωράει και δευτερη...

προτιμώ μια σχετικά οικονομική λύση, βέβαια στο compatibility list των ψυκτρών που βλέπω Online δεν βλέπω κάν την 470 οπότε τι οικονομικά αφού μάλλον δεν πρέπει να πολυταιριάζει καμία.....

επίσης προτιμώ να υπάρχει στην Ελληνική αγορά.

ταιριάζουν οι βίδες του stock pcb με καμιά παλιά σειρά καρτών?

ps δεν νομίζω να κάνει η zalman vf900 cu έτσι (έχω μια χωρίς βίδες από 7900gt εποχής lol)

υπάρχει στην αγορά Custom αερόψυκτρα για gtx470?? ψάχνω κάτι με μάξιμουμ ύψος 2 slot για να χωράει και δευτερη...

προτιμώ μια σχετικά οικονομική λύση, βέβαια στο compatibility list των ψυκτρών που βλέπω Online δεν βλέπω κάν την 470 οπότε τι οικονομικά αφού μάλλον δεν πρέπει να πολυταιριάζει καμία.....

επίσης προτιμώ να υπάρχει στην Ελληνική αγορά.

ταιριάζουν οι βίδες του stock pcb με καμιά παλιά σειρά καρτών?

ps δεν νομίζω να κάνει η zalman vf900 cu έτσι (έχω μια χωρίς βίδες από 7900gt εποχής lol)

2 slot συλονο με τη καρτα η 3 μαζι με τη καρτα ?

οπως το καταλαβα εγω μαλλον καμια απο αυτες δεν θα του κανει γιατι ολες πιανουν στο συνολο 3 slot

2 slot μαζί με την κάρτα, δεν έχει χωρο το motherboard, εντωμεταξύ δεν έχω διάθεση να παραγκείλω για κάτι τέτοιο από έξω.... θα πάω να ρίξω μια ματιά στουρνάρη να θυμηθώ τα 90'ς αν και εχουν μείνει 3-4 μικρά μαγαζάκια μόνο....

ξέρει κανείς αν ξεκουμπώσω το πλαστικό και πιάσω πάνω ένα 12άρι με σύρμα θα κάνει καλύτερη δουλειά?

2 slot μαζί με την κάρτα, δεν έχει χωρο το motherboard, εντωμεταξύ δεν έχω διάθεση να παραγκείλω για κάτι τέτοιο από έξω.... θα πάω να ρίξω μια ματιά στουρνάρη να θυμηθώ τα 90'ς αν και εχουν μείνει 3-4 μικρά μαγαζάκια μόνο....

Οι costum λυσεις απο ψυκτρες που εχει βρει για καρτες γραφικων (για 58χ0 ,470 ,480 στο συνολο βγαινουν 3 slot) επομενως δυσκολα να βρεις κατι

lol My custom GTX470 cooling + a question - Overclock.net - Overclocking.net

θα το δοκιμάσω το σαββατοκύριακο!

Απο οσο ξερω σε costum Λυση οι περισσοτεροι πανε για περισσοτερη για να μειωσουν το θορυβο και εσυ θα βαλεις delta fan ? και οπως το βλεπω και αυτο πιανει 3 slot αρα δεν πετυχενεις αυτο που θες

Ποιος ειναι ο λογος που κοιτας για costum ψυκτρα?

BTW εγω προσωπικα δεν θα πειραζα τη costum ψυκτρα ωστε να μην χασω εγγυηση(να την ανοιξω οπως αυτος απο το topic που δινεις ) οπως επεισης δεν θα εβαζα και αυτο εδο το "κουτι" μεσα στο κουτι μου μονο στην ιδεα οτι ηταν μεσα θα νευριαζα

δεν θα βάλω μέσα αυτό το κουτί, ούτε θα βάλω delta, θα δοκιμάσω με ένα 80 cfm 12αρι , έχω και ένα slipstream που πιάνει 110. νομίζω ότι δεν θα εμποδίζει για δεύτερη κάρτα αν και μπορεί να κάνω λάθος. αν κρατάει κλά τη θερμοκρασία θα κοιτάξω ανα αγοράσω κανέναν έξτρα λεπτό 12αρι που έχω δει να κυκλοφορούν.

δεν θα βάλω μέσα αυτό το κουτί, ούτε θα βάλω delta, θα δοκιμάσω με ένα 80 cfm 12αρι , έχω και ένα slipstream που πιάνει 110. νομίζω ότι δεν θα εμποδίζει για δεύτερη κάρτα αν και μπορεί να κάνω λάθος. αν κρατάει κλά τη θερμοκρασία θα κοιτάξω ανα αγοράσω κανέναν έξτρα λεπτό 12αρι που έχω δει να κυκλοφορούν.

Aν ειναι να μπουνε κολητα οι καρτες οτι και να βαλεις θα εχεις προβλημα

Aν ειναι να μπουνε κολητα οι καρτες οτι και να βαλεις θα εχεις προβλημα

έχεις δίκιο μάλλον, θα δοκιμάσω να δω αν είναι αποτελεσματικό τουλάχιστον για μια κάρτα και αν πάω sli παίζω με στοκ

έχεις δίκιο μάλλον, θα δοκιμάσω να δω αν είναι αποτελεσματικό τουλάχιστον για μια κάρτα και αν πάω sli παίζω με στοκ

ολα αυτα εγω προσωπικα δεν τα παω η θα πας σε μια σωστη costum λυση η μην το πειραξεις καθολου αν ειναι να κερδισεις 4-5 βαθμους

το τελευταίο λινκ έχει πολύ καλή θερμοκρασία 74 max με full βολτ. με την κανονική ψυκτρα αν βάλω τα βολτ εκεί βαράω 110 χαλαρα (και κολάει φυσικα). αν το πάρω απόφαση θα στείλω αποτελέσματα και φωτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.