gbdanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2004 Θέλω να φτιάξω ένα cdακι με διάφορα προγράμματα και άλλα διάφορα , αλλά θέλω να έχει γραφικό περιβάλλον όπως στα cd των περιοδικών. Με πιο πρόγραμμα και πως μπορώ να το φτιάξω??? Ευχαριστώ προκαταβολικά :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται ευρέως είναι το Flash ΜΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Μάρτιος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Θέλω να ενσωματώσω και μια μηχανή αναζήτησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Φίλε μου υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν την δουλεία που θές πολύ πιο εύκολα απ'οτι το flash σε ένα cd του PC magazine τα είχα πετύχει ένα που μου άρεσε ήταν το CD menu pro αλλά αν θές πήγαινε σε κανα www.download.com και ψάξε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Autoplay Menu Studio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.