SirGeorge Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2010 Γεια σας παιδιά, έχω εδώ ένα PCάκι που μου παρουσιάζει το εξης θέμα: Μερικές φορές κατά την εκκίνηση παγώνει τελείως (αφού μπει στα Windows) και θέλει reset. To απίστευτο δεν είναι αυτό αλλά σε μια από τις επανεκκινήσεις μου έβγαλε αυτή την απίστευτη εικόνα που επισυνάπτω!!! Πρώτη φορά την βλέπω!!! Έχει κανείς καμία πρόταση τι μπορει να φταίει? Προς το παρόν έκανα τα εξής: Άλλαξα κάρτα γραφικών αλλά συνέχισε να κολλάει σε μερικές εκκινήσεις αμέσως αφού μπει στα Windows. Έτρεξα διαγνωστικά για τον δίσκο και επίσης MemTest και Prime95 πάνω από 8 ώρες χωρίς πρόβλημα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Μητρική?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Η μητρική έχει αλλαχτεί πρόσφατα με καινούρια Πάντως από τότε που άλλαξα VGA δεν ξαναείδα το εν λόγω screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Ωραιο wallpaper.. :magic:Εχεις κοιταξει καρτα γραφικων , μνημες , σκληρό αρα μενει οθόνη και τροφοδοτικό...Απο ρευμα πως πας? μπας και εχεις υποτάσεις - υπερτάσεις? Κανα ups εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Μνημες καρτας γραφικων νομιζω υποδηλώνει αυτο το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Αυτό που δίνεις στην εικόνα είναι 100% VGA. Για τα resets δες για PSU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Ρε μήπως τα παίζει η ίδια η οθόνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Η οθόνη είναι εντάξει 100%, προς το παρόν κάνω ακόμη δοκιμές δεν έχω καταλήξει κάπου, υπάρχει και ένα σενάριο να είναι ιός γιατί το PC δεν είχε προστασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Παιδιά, τα κουλά ASCII κλπ είναι ένδειξη προβληματικής VGA χρόνια τώρα. venom, αν διαβάσεις παραπάνω λέει ότι από την ώρα που άλλαξε VGA δεν το ξαναείδε έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gharit Οκτώβριος 29, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 Vga ειναι 100% αφου το διαπιστωσε και ο ιδιος μετα την αλλαγη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 30, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 Παιδιά, τα κουλά ASCII κλπ είναι ένδειξη προβληματικής VGA χρόνια τώρα.I 2nd that Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 30, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 μου εχει τυχει και εμενα αυτο με την παλια 9500pro.καρτα ειναι.Και αν θες να σιγουρευτεις , ξαναβαλε την παλια και δες αν θα στο ξαναβγαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 30, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 η οθονη που βλεπω ειναι καρτα στανταρ. το ειχα παθει με ενα παλιο συστημα πριν 5 χρονια. τωρα τα κολληματα μπορει να ειναι απο 1.000.000.000 πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.