Chosen Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2010 Συγχαρητήρια, ανακάλυψες το χαμένο post! Αν είσαι και ο πρώτος που θα απαντήσει κάτω από αυτό το ποστ, κερδίζεις ένα ζευγάρι ακουστικά με Dolly Surround! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 :dance3: Θέλω το Dolly μου με κορδελίτσα και πιστοποιητικό από το δικηγορικό γραφείο του Tsakona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ο 2ος τι κερδιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 21, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ο 2ος τι κερδιζει? Τον Nephilim και κατά συνέπεια μερικά STDs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Εντάξει αυτόν ήθελα να τύχω! :dance3:για τα std θα πάρω προφυλάξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Το supplies μου θυμισε αυτο . Τίτλος: Supplies!Ένα αεροπλάνο συνετρίβει στη ζούγκλα και επιζώντες είναι ένας Γερμανός, ένας Αμερικανός και ένας Πόντιος. Λέει ο Αμερικανός.- Πρέπει να οργανωθούμε αν θέλουμε να επιζήσουμε εδώ στη ζούγκλα. Εγώ θα πάω να βρω food(φαγητό), εσύ Γερμανέ για wood(ξύλα) και εσύ Πόντιε για supplies(εφόδια). Θα συναντηθούμε σε αυτό το σημείο σε μια ώρα.Φεύγουν λοιπόν όλοι για την αναζήτηση. Μετά από μια ώρα να σου ο Αμερικανός με καρύδες, μπανάνες και μάνγκο στα χέρια. Δεν περνάει λίγη ώρα, εμφανίζεται και ο Γερμανός με όσα ξύλα μπορούσε να κρατήσει. Ο Πόντιος πουθενά! Αρχίζουν να ανησυχούν οι άλλοι δυο μήπως έπαθε τίποτα. Λέει ο Αμερικανός,- Αν αργήσει μια ώρα ακόμα θα πάμε να ψάξουμε να τον βρούμε.Περνάει μισή ώρα, 45 λεπτά, μια ώρα, και ο Αμερικάνος με τον Γερμανό αποφασίζουν να πάνε να τον βρούνε.Καθώς πάνε να φύγουνε πετάγεται πίσω από ένα δέντρο ο Πόντιος όλο χαρά και λέει:- Supplies!(Από το surprise!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Χαχαχα!Θέλω και γω Dolly Surround για το σαλόνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Εγώ θέλω Τσάκωνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Οσοι ειναι για τον Τσακωνα να περασουν απο το θρεντ με την μπεμπα. Επειδη αναμενεται να εχουμε πολλες συμμετοχες, στο τελος θα τον κανουμε κληρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 22, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 HAHAHAHAH, τώρα το είδα! Αίσχος! ένα λαθάκι κάνει κανείς σε αυτό το φόρουμ και γίνεται βούκινο <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 23, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2010 Αυτα τα "καμμενα" αστεια με θαμωνες του λαμπη ειναι οτι πρεπει πριν πεσεις για υπνο ... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.