johnymag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 λογω προβληματων που εχω στον οτε καθως και την μειωμενη τιμη που θα εχω σε nova κλπ σκεφτομαι να μεταβω σε forthnet..τι λετε για αυτο?ειναι αξιοπιστη?με ενδιαφερει πολυ το internet και η ποιοτητα του λογω παιχνιδιων..απο οτι μου ειπανε ειμαι σχετικα κοντα στο κεντρο..γενικα ομως απο εξυπηρετηση τι λενε?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 λογω προβληματων που εχω στον οτε καθως και την μειωμενη τιμη που θα εχω σε nova κλπ σκεφτομαι να μεταβω σε forthnet..τι λετε για αυτο?ειναι αξιοπιστη?με ενδιαφερει πολυ το internet και η ποιοτητα του λογω παιχνιδιων..απο οτι μου ειπανε ειμαι σχετικα κοντα στο κεντρο..γενικα ομως απο εξυπηρετηση τι λενε?ευχαριστω Απο την στιγμη που ανεφερες τη λεξη <παιχνιδια> δν στο συνιστω να μεταβεις σε Forthnet..Υψηλα ping και δν συμαζευεται.. Συνδρομητης Forthnet ειμαι ετσι..που περιμενω να κλεισω χρονο για να τν κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 τι προβλήματα έχεις με τον ΟΤΕ αλήθεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 @AKISSSΌταν λες ότι η forthnet έχει υψηλά ping αναφέρεσαι για 100+ ???Γιατί εμένα το speedtest/pingtest μου δείχνει σε server στο εσωτερικό 32-41ms και 90-130ms στο εξωτερικό(πχ. Αγγλιά 109ms). Βέβαια δεν έχω παίξει ποτέ online παιχνίδι για να πω με σιγουριά (γενικά δεν είμαι των games) αλλά αυτό το ping δεν είναι και τόσο τραγικό...Επίσης η tellas/wind (μακρυά από μας) που είχα παλιά κάπου εκεί έπαιζε, όπως και ο οτε παλιότερα (δε ξέρω αν βελτιώθηκε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 @AKISSSΌταν λες ότι η forthnet έχει υψηλά ping αναφέρεσαι για 100+ ???Γιατί εμένα το speedtest/pingtest μου δείχνει σε server στο εσωτερικό 32-41ms και 90-130ms στο εξωτερικό(πχ. Αγγλιά 109ms). Βέβαια δεν έχω παίξει ποτέ online παιχνίδι για να πω με σιγουριά (γενικά δεν είμαι των games) αλλά αυτό το ping δεν είναι και τόσο τραγικό...Επίσης η tellas/wind (μακρυά από μας) που είχα παλιά κάπου εκεί έπαιζε, όπως και ο οτε παλιότερα (δε ξέρω αν βελτιώθηκε).Φυσικα κ μιλαω για πανω απο 120 ms με εξωτερικο παντα...Υπαρχει βεβαια κ η λυση fastpath αλλα με αλλες συνεπειες..disconects πολλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 στον οτε εχω disconects και υψηλο packet loss οπως και ping..δειτε περισσοτερα εδω για το προβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Οκτώβριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 ριξε μια ματια εδω να παρεις μια ιδεα τι θα απολαμβανεις απο φορθνιετ! H forthnet σερνεται... - Σελίδα 363 - ADSLgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeleGiannisGalpe Οκτώβριος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 και γω επισης forthnet εχω...το πινγκ μου εχει φτασει και 500:hang3::hang3:στο mw2 ψαχνει κανα μισωρο για ενα λομπυ και αν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Gaming + Forthnet = Divide by zero.Καλύτερα μίλα με ΟΤΕ μπας και σε φτιάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Εγώ απλά θα σου πώ οτι είμαι ένας πολύ χαρούμενος ex-Forthnet, νύν OTE πελάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 ^^ βασικά όποιον και να ρωτήσεις μάλλον το ίδιο θα πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 22, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 καταλαβα..forthnet bye bye.. ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Οκτώβριος 27, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Μαλιστα.. Και γώ συνδρομητής 4νετ είμαι. Το πρωί πάει σφαίρα και απο το μεσημέρι μέχρι βράδυ σέρνει τον κ..ο τού.Φτιάχνουν τιποτα; Θα φτιάξουν; ή ανέκαθεν έτσι θα είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-7- Οκτώβριος 27, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 καταλαβα..forthnet bye bye.. ευχαριστω παιδια Ο φίλος μάλλον θέλει να φάει το κεφάλι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 27, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Ο φίλος μάλλον θέλει να φάει το κεφάλι του... Γιατί?Τι είπε?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-7- Οκτώβριος 28, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Δεν με πιάνεις.Πάει forthnet για αυτό θα το φάει το κεφάλι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 28, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Δεν με πιάνεις.Πάει forthnet για αυτό θα το φάει το κεφάλι του... Μάλλον εσύ δεν τον πιάνεις!!!Είπε αντίο στην Forthnet και ότι τελικά την απέκλησε και όχι ότι πάει σε αυτήν!!!(φιλικά) καταλαβα..forthnet bye bye.. ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 28, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 ρε παιδια νταξ bye bye..αλλα λογω nova κλπ μου βγαινει ενα 500αρικο τον χρονο..μηπως εχουνε φτιαξει τα πραγματα απο τοτε που εφτιαξε δικο της δυκτιο και ειμαι και κοντα στο κεντρο? το γλυκοκοιταω το 500αρι τον χρονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Οκτώβριος 28, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Για αρχη αν εισαι σε interleaved ζητα να σε βαλουν σε fastpath.Αν δεις και εκει προβληματα παρε το ρισκο και πηγαινε Forth.Σε δυο σπιτια που ειμαι με φορθ σε διαφορεςτικες περιοχες,σε σχεση με τον οτε,στο ενα παιζω σε πολυ χαμηλα ping με εξωτερικο,στο αλλο εχω λιγο παραπανω ping (+20) αλλα οχι σε εκνεβριστικο σημειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 28, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 ειμαι πολυ καλα με τον οτε τωρα..εχει σταθεροποιηθει η συνδεση και ειμαι μια χαρα με καλη ταχυτητα(16mbps)..γινεται καπως να μετρησω τι πινγκ θα χω με την forthnet?μπορει να ρθει καποιος να μετρησει ας πουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.