edessaios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 ΚαλησπέραΣκέφτομαι να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό στο τοπικό δίκτυο.Τι θα χρειαστώ?Αυτή την στιγμή των έχω συνδεδεμένο μέσω e-sataστο ένα μόνο σύστημα για γρήγορη προσπέλαση δεδομένωνΜήπως είναι ευκαιρία να πάρω και ένα σοβαρό ρούτερ που θα το χω για χρόνια?(Έχω αυτό που δίνει η forthnet(thomson)).Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Μπορείς πάντα να το κάνεις share και να είναι προσπελάσιμο από όλους στο δίκτυο, χωρίς να χρειάζεται ειδικό router για αυτήν τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Οκτώβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Απλα έτσι θα πρέπει να είνια και τα δύο τα συστήματα ανοικτά.Άλλωστε γενικά σκέφτομαι να αλλάξω το ρούτερ γιατί υποψιάζομαι ότι για πολλά σκαμπανεβάσματα στην ποιότητα της σύνδεσης φταίει το ρούτερ.Τι μάρκες να κοιτάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Γι αυτο που θελεις πρεπει ο δισκος να υποστηριζει εξαρχης δικτυωση. Το λεω με μια μικρη επιφυλαξη.Διαφορετικα κοιτα σε κανα μικρο NAS (network attached storage) ...εχω ενα της dlink 323 (το ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου) και πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια στην αποθηκευση και επανακτηση αρχειων. Ειδικα αν εχεις 2-3 Pc αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Οκτώβριος 23, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2010 Κάλως έτσι το σκεφτόμουν απλά φανταζόμουν ότι υπάρχει κάτι σαν print server όπου αντίστοιχα συνδέεις τον σκληρό πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Ναι κάποια modem-router που έχουν πάνω τους θέση usb μπορούν να πάρουν δίσκο και να τον κάνουν δικτυακό. http://http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912225 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.