Jump to content

Σύνδεση εξωτερικού δίσκου σε δίκτυο

edessaios

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σκέφτομαι να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό στο τοπικό δίκτυο.Τι θα χρειαστώ?Αυτή την στιγμή των έχω συνδεδεμένο μέσω e-sataστο ένα μόνο σύστημα για γρήγορη προσπέλαση δεδομένων

Μήπως είναι ευκαιρία να πάρω και ένα σοβαρό ρούτερ που θα το χω για χρόνια?(Έχω αυτό που δίνει η forthnet(thomson)).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απλα έτσι θα πρέπει να είνια και τα δύο τα συστήματα ανοικτά.Άλλωστε γενικά σκέφτομαι να αλλάξω το ρούτερ γιατί υποψιάζομαι ότι για πολλά σκαμπανεβάσματα στην ποιότητα της σύνδεσης φταίει το ρούτερ.Τι μάρκες να κοιτάξω?

Γι αυτο που θελεις πρεπει ο δισκος να υποστηριζει εξαρχης δικτυωση. Το λεω με μια μικρη επιφυλαξη.

Διαφορετικα κοιτα σε κανα μικρο NAS (network attached storage) ...εχω ενα της dlink 323 (το ειχα παρει πριν 2 χρονια περιπου) και πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια στην αποθηκευση και επανακτηση αρχειων. Ειδικα αν εχεις 2-3 Pc αξιζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.