greekfragma Οκτώβριος 24, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Απο ποιοτητα ηχου τι λεει? αν με ρωτάς για τα ενσωματωμένα ηχεία...αυτό που διαπίστωσα είναι έλλειψη μπάσου.....μεσαία και πρίμα τα πάει μια χαρά. αν με ρωτάς για το πόσο καλά περνάει τον ψηφιακό ήχο στον ενισχυτή θα σου πώ της βάζω άριστα και χωρίς να έχω και κάνα τρομερό ηχοσύνολο. 2x Bose Acoustimass IV Direct Reflecting 1x Denon Subwoofer 1x Denon Center 2x Denon Satellites πάνω σε έναν Pioneer VSX 5.1 με dts Τι διαφορα εχει απο την σαβουρα 46G10 που εχω εγω?Δηλαδη η G20 απο την G10 Όχι και σαβούρα η 46G10! Δε νομίζω οτι θα άξιζε να κάνεις αναβάθμιση......μη κοιτάς εμένα που είχα μια CRT 15ετών Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 25, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Πωπω μαν πηρες την τηλεοραση που εχω ερωτευτει!!! Καλοριζικη και καλοδουλευτη!Περιμενουμε και εντυπωσεις απο ταινιες mkv.Δυο ερωτησουλες που με απασχολουν:1. Απο θεμα αντανακλασεων λογω του γυαλιου που εχει μπροστα πως παει; δλδ σε συνθηκες ενος φυσιολογικου δωματιου την ημερα, βλεπεις ανετα τηλεοραση;2. Εχω ακουσει οτι το σερβις μιας πλασμα ειναι πανακριβο σε σχεση με μια lcd κλπ, το εχεις ψαξει καθολου το θεμα; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Οκτώβριος 25, 2010 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Πωπω μαν πηρες την τηλεοραση που εχω ερωτευτει!!! Καλοριζικη και καλοδουλευτη!Περιμενουμε και εντυπωσεις απο ταινιες mkv.Δυο ερωτησουλες που με απασχολουν:1. Απο θεμα αντανακλασεων λογω του γυαλιου που εχει μπροστα πως παει; δλδ σε συνθηκες ενος φυσιολογικου δωματιου την ημερα, βλεπεις ανετα τηλεοραση;2. Εχω ακουσει οτι το σερβις μιας πλασμα ειναι πανακριβο σε σχεση με μια lcd κλπ, το εχεις ψαξει καθολου το θεμα; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!! Η τηλεόραση είναι τούμπανο και στα mkv μανούλα. Τώρα για αυτό με το service δεν ξέρω αλλά όποια tv και να σου χαλάσει συνήθως τα σκας χοντρά στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 Το reflection παντως ειναι υπαρκτο αλλα οχι εκνευριστικο(εκτος αν εχεις τον ηλιο στη πλατη σου να χτυπαει την tv). Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Οκτώβριος 26, 2010 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πείτε μου μια τηλεόραση που να μην έχει reflection...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StathisRidis Νοέμβριος 4, 2010 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Καλορίζικη και ευχαριστούμε για την παρουσίαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 4, 2010 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Η θέση της θα είναι αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες; Το ότι είναι το καλοριφέρ από πίσω δεν πειράζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Νοέμβριος 4, 2010 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Η θέση της θα είναι αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες; Το ότι είναι το καλοριφέρ από πίσω δεν πειράζει;Έχει δίκιο το παιδί, δεν νομίζω να πάθει κάτι η τηλεόραση, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για μια plasma τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 4, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Το συγκεκριμένο καλοριφέρ θα κλείνει από τη βάνα παροχής νερού...το σπίτι δεν έχει θέμα κρύου και δε θα δώσει διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2010 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 τι διαφορα έχει η TC- με την ΤΧ-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 η TC ΔΕΝ είναι plasma αλλά LCD.....οπότε καμία σχέση σε εικόνα και τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 6, 2010 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 η TC ΔΕΝ είναι plasma αλλά LCD.....οπότε καμία σχέση σε εικόνα και τεχνολογία TC-P50G20 - All VIERA® Flat-Panel HDTVs - Shop and Compare at Panasonic TC-P50G20 50" Class Viera® G20 Series 1080p Plasma(49.9" Diagonal) WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2010 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 με πιάνεις αδιάβαστο.......οι παλαιότερες TC ήταν όλες LCD......το θυμάμαι καλά γιατί είχα ρωτήσει στο avsite γιατί είναι φθηνότερο από τις TX.....για περίμενε κάναν NTG ή spc να απαντήσουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 6, 2010 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 επειδη κατεχω την googlικην ...tc αμερικη tx ευρωπη Panasonic G20 Firmware Which One You Got? - AVForums.com - Page 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 6, 2010 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 .....για περίμενε κάναν NTG ή spc να απαντήσουν..... Χαχαχα, αυτο μου θυμισε εκεινη την θεικη ατακα του γνωστου αγνωστου "ας απαντησει καποιος στο παιδι γιατι δε προλαβαινω!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.