porgy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 εκανα φορματ κλπ..ολα πηγαιναν μια χαρα..και ξαφνικα στη γραμμη εργασιων εμφανιζεται το εικονιδιο για ασφαλη καταργηση συσκευων ενω δεν εχω συνδεδεμενο τον εξωτερικο..κανω κλικ στο εικονιδιο κ μ δινει τη δυνατοτητα να καταργησω την μοναδες C και D..ειναι ο σκληρος (χωρισμενος στα 2) οπου ειναι εγκατεστημενα τα ΧΡ..φυσικα και δεν δοκιμασα καν την αφαιρεση αυτη..αλλα γιατι εμφανιζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Προφανώς η μητρική σου υποστηρίζει hot swap. Το αγνοείς, ούτως ή άλλως δεν γίνεται remove Link to comment Share on other sites More sharing options...
porgy Οκτώβριος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 δεν εχω ιδεα τι ειναι το hot swap αλλα δε πειραζει ιδια μητρικη εχω εδω και 4 χρονια κ πρωτη φορα συμβαινει αυτο μετα απο φορματ. αφου λες ομως οτι δεν παιζει προβλημα ειμαι οκ! ευχαριστω για την αμεση απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ίσως ενεργοποιήθηκε λόγω κάποιου νέου driver ή update των Windows.Το Hot Swap είναι τεχνολογία για να βγάζεις σκληρούς Sata από το PC χωρίς να το κλείσεις, κάτι που στην περίπτωση σου δεν παίζει γιατί είναι ο κύριος δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
porgy Οκτώβριος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 αψογος...χιλια ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Μήπως είναι οι δίσκοι σου σε μορφή AHSCI και όχι IDE και στο κάνει αυτό?Επειδή και εμένα που τους έχω AHSCI μου τους βγάζει για ασφαλή κατάργηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.