Jump to content

To νεο μου "μωρο"!!!

unseen

Recommended Posts

Eεεε οχι και απο ψυγειο παγωτων! Το προηγουμενο (το μικρο) που ειχα στο review ηταν απο ψυγειο 2,10m. Αυτο ειναι απο φαρμακαποθηκη και ειναι γυρω στα 40 κιλα. Ψυγειο σαν αυτο που εχουν τα κρεοπωλεια ειναι.

Μάλιστα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω υπερβολικό!!

Αλλά πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αποφύγεις φαινόμενα τύπου υγροποίησης γιατί αν θέλει προσοχή στους -25 τότε στους -60 θα γίνεται χαμός!

Πάντως είναι εντυπωσιακό!

Καλή δουλειά!

@kaynd Φιλε μου απο μονωση εχω γινει ειδικος! Πισσοταινια. Για καθε -20 βαζv μια στρωση. Στους -33 που ειμαι με το παλιο εχω δυο στρωσεις στο evaporator και οταν δουλευει το πιανω και ουτε που καταλαβαινω οτι ειναι κρυο. Οποτε για -60 θα βαλω τρεις και λιγο armaflex. :)

Αρχική απάντηση από unseen

@kaynd Φιλε μου απο μονωση εχω γινει ειδικος! Πισσοταινια. Για καθε -20 βαζv μια στρωση. Στους -33 που ειμαι με το παλιο εχω δυο στρωσεις στο evaporator και οταν δουλευει το πιανω και ουτε που καταλαβαινω οτι ειναι κρυο. Οποτε για -60 θα βαλω τρεις και λιγο armaflex. :)

Ο χριστός και η παναγια!!!! Θα τρελαθώ τελείος!!! Τι αλλο θα δούμε...Αντε περιμένουμε....

:wassat:

Φιλε μου αυτο το setup δεν ειναι για 24/7. Θα το χρησιμοποιω μονο για το bench rig μου.

Αντε και αφου ρωτας.. αυτο το μοτερ θα ειναι για το δευτερο σταδιο ενος dual phase change cascade. Aκομη μαζευω τα υλικα και τα βιβλια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.