venom7 Οκτώβριος 23, 2010 #21 Οκτώβριος 23, 2010 Πιστεύω θα έλεγε στην πρόσοψη μπροστά μία χάραξη της πρόσοψης και logo για παράδειγμα του nickname σου με μπλε πλέξυ και κρυφό φωτισμό ή κάτι τέτοιο "Jason"!!!Έτσι για να σπάσει και την ασπρίλα!
Jason Οκτώβριος 23, 2010 Author #23 Οκτώβριος 23, 2010 Πιστεύω θα έλεγε στην πρόσοψη μπροστά μία χάραξη της πρόσοψης και logo για παράδειγμα του nickname σου με μπλε πλέξυ και κρυφό φωτισμό ή κάτι τέτοιο "Jason"!!!Έτσι για να σπάσει και την ασπρίλα! Θα μπει κάποιο διακριτικό Logo της εταιρίας για να σπάσει την ασπρίλα ή τρεις γραμμές κάθετες σε διαφορετικό μήκος η κάθε μια. Το Jason έχει μπει στο πάνω μέρος που είναι το Plexi glass.
Soul_analyzer Οκτώβριος 23, 2010 #24 Οκτώβριος 23, 2010 Αν και ειμαι στα χναρια ενος case modding για το δικο μου το pc (Thermaltake Armor Jr Black) τωρα οταν ειδα το δικο σου τι να πω.... Δεν υπαρχουν λογια οτι και να πω λιγο θα ειναι... Τουλαχιστον εσυ ειχες και μερος να δουλεψεις εγω που τα κανω με ενα dremmel (ευτυχως το εχω και αυτο) και δυο λιμες ... (Ελπιζω μετα το βαψιμο να καλυφτουν οι ατελιες) ... Εχω καψει ηδη ενα front panel (Aerocool Coolpanel2) στο testing του ανεμηστηρα που βρισκεται στο πλαινο που ηθελα να το κανω χωρις καλωδια αλλα επαφη (wireless conection). Πιστεψε καταλαβαινω τι περασες γιατι τα περναω εγω τωρα ... Την λαμαρινα/αλουμινιο πως την λιγυζεις τοσο ομορφα ? Υπαρχει ιδικο μηχανημα? Το sleeving ειναι πονεμα ή το μαθαινεις ευκολα? Υπαρχει στην Ελλαδα sleeving kits? Φιλε και παλι ενα μπραβο για την δουλεια σου! :clap::clap::clap::T: (Το βραδυ οταν κοιμασε δεν νομιζω να το παιρνεις το pc στο κρεβατι ε? )
Jason Οκτώβριος 23, 2010 Author #25 Οκτώβριος 23, 2010 Αν και ειμαι στα χναρια ενος case modding για το δικο μου το pc (Thermaltake Armor Jr Black) τωρα οταν ειδα το δικο σου τι να πω.... Δεν υπαρχουν λογια οτι και να πω λιγο θα ειναι... Τουλαχιστον εσυ ειχες και μερος να δουλεψεις Φιλε το μονο παράπονο μου είναι ο χώρος. Έχω ένα τραπέζι μονο και τα κάνω όλα αυτά. Τίποτα παραπάνω ελπίζω μετά το στρατό να αποκτήσω δικό μου χώρο και να συνεχίσω. Την λαμαρινα/αλουμινιο πως την λιγυζεις τοσο ομορφα ?Υπαρχει ιδικο μηχανημα? Έχω φτιάξει μια αυτοσχέδια στράτζα με μια γωνια που ακουμπάει στην γωνια του τραπεζιού και μια βέργα. ανάμεσα μπαίνει η λαμαρίνα/αλουμίνιο και την "στρατζαρο" με το χέρι. Για τέλεια γωνια παίρνει μέρος και ένα σφυρί fotos 1 2 Το sleeving ειναι πονεμα ή το μαθαινεις ευκολα? Είναι αρκετό παίδεμα αν δεν έχεις το ειδικό εργαλείο που βγάζεις τα pins από τους connectors. Μην φανταστείς ότι γίνετε πανεύκολο μετά,απλά σου δίνει την κάποια απλότητα μονο. Υπαρχει στην Ελλαδα sleeving kits? Για sleeving εδώ ελλάδα ξέρω τον Ασημακόπουλο (μου τον είχε προτείνει ο Κοπρίτης) Εγώ δεν πείρα από Eλλάδα γιατί ήθελα και κάποια αλλα πράματα μαζί. Μπορείς να μπεις mdpc-x και να δεις/ψάξεις. (Το βραδυ οταν κοιμασε δεν νομιζω να το παιρνεις το pc στο κρεβατι ε? ) Ακόμα είμαι στο σημείο του χαζέματος και του καθημερινού ξεσκονίσματος. Αν φτάσω μέχρι εκεί την έχω κάτσει
BloodMage Οκτώβριος 24, 2010 #26 Οκτώβριος 24, 2010 μαν απιστευτο το κουτακι σου...ολος ο κοπος σου πιστευω πως απεδωσε τα μεγιστα!!ποτε δεν περιμενα να μου αρεσει ενα ασπρο κουτι αλλα μολις ειδα τ δικο σου επα8α πλακα xDμια ερτωτηση μονο.....αυτη τη μοντα με τη τροφοδοσια των δισκων πως την εκανες?βασικα απο που το προμηθευτικες?EDIT το βρικα....απο mdpc-x.com
FANISTELROOY Οκτώβριος 25, 2010 #27 Οκτώβριος 25, 2010 Καλα εγραψες λεμε!!! Το αγαπημενο μου κουτι ισως στην ομορφοτερη μοντα που εχω δει!!
Tsunami Οκτώβριος 26, 2010 #28 Οκτώβριος 26, 2010 J είναι πραγματικά πανέμορφο.Από τα mods που πραγματικά ζηλεύω και θα ήθελα να είναι έτσι το PC μου.
GoMaR Οκτώβριος 26, 2010 #29 Οκτώβριος 26, 2010 Jason μπαγασα , δε περιμενα τετοιο αποτελεσμα..Πραγματικα αριστος σε ολα.Και σιγουρα απο τις φωτογραφιες δε μπορουμε ουτε να φανταστουμε το μεγεθος της δουλειας και ουτε τις δυσκολιες που αντιμετωπιζε η καθε "γωνια"¨του κουτιου. Μπραβο και παλι μπραβο. Μακαρι να ησουν τοσο καλος και στις αντοχες για ποδηλατο
Jason Οκτώβριος 26, 2010 Author #30 Οκτώβριος 26, 2010 Jason μπαγασα , δε περιμενα τετοιο αποτελεσμα..Πραγματικα αριστος σε ολα.Και σιγουρα απο τις φωτογραφιες δε μπορουμε ουτε να φανταστουμε το μεγεθος της δουλειας και ουτε τις δυσκολιες που αντιμετωπιζε η καθε "γωνια"¨του κουτιου.Μπραβο και παλι μπραβο. Μακαρι να ησουν τοσο καλος και στις αντοχες για ποδηλατο Πάρτο πίσω τώρα πάρτο πίσω τώρα αυτό που είπες Thanks παίδες
Jason Νοέμβριος 3, 2010 Author #31 Νοέμβριος 3, 2010 Βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και έκανα ένα μικρό update στο κουτί με κάποιες λεπτομέρειες που με χαλούσαν όπως και μια τακτοποίηση καλωδίων από την αρχή και δέσιμο στο πίσω μέρος. Στην πρόσοψη έγιναν 3 γραμμές χρώματος μπλε σε διαφορετικές διαστάσεις όπως και βάφτηκε μπλε το start button. Τώρα δεν είναι μονότονη η πρόσοψη του. Επόμενο βήμα,slim drive !
Nephiλiμ Νοέμβριος 3, 2010 #32 Νοέμβριος 3, 2010 Ωραιος ρε κωλοψαρο! Μηπως να αλλαξεις τους ροοστατες στην προσοψη με μικροτερους?
Jason Νοέμβριος 3, 2010 Author #33 Νοέμβριος 3, 2010 Δεν θα σου κάνω την χάρη φιλαράκι . Mαρέσει όπως είναι. Μου την σπάει που δεν έχω μια σωστή μηχανή να βγάλω σωστές φωτογραφίες. Gomar...
sstav Νοέμβριος 4, 2010 #34 Νοέμβριος 4, 2010 Οφφ τόπικ....!@$!@$ να μην μπορώ απτην δουλειά να δώ ΚΑΜΜΙΑ Φωτό που ποστάρετε όλοι στα τυπου imageshack κτλ sites...χάθηκε ο κόσμος να τις κάνετε στη βάση του thelab. ρε παιδιά??
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #35 Νοέμβριος 4, 2010 Δεν θα σου κάνω την χάρη φιλαράκι .Mαρέσει όπως είναι. Μου την σπάει που δεν έχω μια σωστή μηχανή να βγάλω σωστές φωτογραφίες. Gomar... ποτε θες ; btw βρηκα τι με χαλαει στην προσοψη του κουτιου.. το dvd player...παρε αλλο επιπεδο οχι με φουσκωμα.ειναι αθλιο
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2010 #36 Νοέμβριος 4, 2010 ποτε θες ;btw βρηκα τι με χαλαει στην προσοψη του κουτιου.. το dvd player...παρε αλλο επιπεδο οχι με φουσκωμα.ειναι αθλιο Ειπε το παιδι οτι θα βαλει slim.
Jason Νοέμβριος 4, 2010 Author #37 Νοέμβριος 4, 2010 Ο φωτισμός είναι χαλια και σου φαίνεται τόσο άθλιο.
EoS Νοέμβριος 5, 2010 #38 Νοέμβριος 5, 2010 Προσωπικά θα προτιμούσα να κρυφτεί τελείως το πλαστικό drive με μία τέτοια λύση. Αλλά θα χρειαστεί αγορά και βάψιμο του bezel(δεν νομίζω να σε πειράζει ο κόπος) που ανεβάζει το κόστος σε σχέση με απλή αλλαγή του drive.
Jason Νοέμβριος 5, 2010 Author #39 Νοέμβριος 5, 2010 Ναι φιλε μου και αυτό είναι μια πολύ καλή λύση,σε ευχαριστώ.
trancelin Νοέμβριος 5, 2010 #40 Νοέμβριος 5, 2010 nice nice nice....white power....πολύ όμορφο cable managment από την πίσω μεριά του κουτιπύ...και ναι ..περίμενα να δω τα καλώδια ρέυματος και είναι πανέμορφα....ωραια ιδέα 3 μπλέ 1 άσπρο......like like λίκεμε τόσο ωραία όψη μπορείς να βάλεις και ένα slim dvd...SilverStone Technology Co., Ltd - Designing Inspiration
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.