diperr Νοέμβριος 13, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Καλύτερα αυτά Tascam VL-A5 αν τα βρεις πουθενά λόγω 5.25" driver για περισσότερο μπάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 13, 2010 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 να συμπληρωσω το παραπανω ποστ....αν τα βρεις πουθενα κατω απο 200Ε...αλλιως αν ειναι να δωσεις παραπανω (πχ 220) καλυτερα να δεις τα KRK RP-5G2 και τα Tannoy reveal 501A .Με μια βολτα στα μαγαζια θα τα βρεις κατω απο 250Ε.Εχει μια διαφορα στην τιμη απο 130Ε τα AV40 μεχρι τα 250Ε...αλλα απο εκει και περα ειναι ποσα θες να δωσεις και τι θες να παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 13, 2010 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Μάλλον τα M-Audio. Βολεύει και ο χειρισμός από μπροστά. Επίσης και η εμφάνιση τα βοηθάει...Πιστεύω ότι είναι πολύ καλά για τη χρήση που θέλω!Thank you Guyz!!!! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 13, 2010 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις!Λόγω όγκου/ τιμής τα M-Audio μου κάνουν καλύτερα.Έχετε βρει καλές τιμές Ελλάδα/ εξωτερικό; Thomann 144 + μτφ... μάλλον πολλά...130 ευρω τα πήρα απο το λινκ που σου έδωσα στο amazon.co.ukΤο Πλαίσιο δεν νομίζω οτι θα τα φέρει ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 15, 2010 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 130 ευρω τα πήρα απο το λινκ που σου έδωσα στο amazon.co.ukΤο Πλαίσιο δεν νομίζω οτι θα τα φέρει ποτέ...Μίλησα με το Πλαίσιο και παραλαμβάνουν άμεσα.Μετά από 10άδες reviews που διάβασα τόσο για τα M-Audio όσο και για τα Fostex και με δεδομένη πάντα τη χρήση, κατάληξα στα M-Audio, τα οποία παρήγγειλα και αναμένω.Thanx Guyz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 16, 2010 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Πάντως με τα reviews είναι να ρίχνεις τρελλό γέλιο!Άνθρωποι που καμία μα καμία σχέση δε φαίνεται να έχουν με ηχογραφήσεις εκθειάζουν ηχεία και τα συγκρίνουν με reference studio monitors!!!Ότι θέλει ο καθένας λέει...Τες πα. Αυτό που διακρίνει κανείς από τα reviews, έχοντας διαβάσει καμιά 300αριά είναι πως τα M-Audio αξίζουν τα λεφτά τους και αφήνουν μια μικρή γεύση monitor (προσωπικά μου είναι αδιάφορη).Από τη στιγμή που κάποιος θέλει ένα μουσικό ηχείο με αναλυτικό χαρακτήρα που μπορεί να ανταποκριθεί και σε multimedia χρήση (χωρίς να γκρεμίζει τοίχους) μοιάζουν εξαιρετική επιλογή.Θα επιβεβαιώσω τα συμπεράσματα έχοντας τα ηχεία στο γραφείο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 26, 2010 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Και εγώ είμαι σε αναζήτηση ζεύγους ηχείων (μόνο για μουσική mp3 192kbps+) για να αντικαταστήσω τα X-540 τα οποία δε με ικανοποιούν...Εδώ που σπουδάζω έχω συνδεδεμένο το PC με ένα Hi-Fi Philips FWM 337 το οποίο με καλύπτει σε έντασηοπότε θέλω κάποια ηχεία με παρόμοια ένταση και αν γίνεται καλύτερη ποιότητα...Μου έχουν προτείνει τα Yamaha HS-50M και M-Audio Audiophile AV40.Αυτά πιστεύετε πως θα με καλύψουν σε θέμα έντασης;Αν όχι, ποιά μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 29, 2010 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Λοιπόν...τα M-Audio είναι εξαιρετικά ηχεία... Αν αναλογιστεί κανείς ότι έδωσε αυτά τα χρήματα και πήρε τέτοιο ήχο δε μπορεί παρά να είναι χαρούμενος!Προσωπικά έχω χρόνια εμπειρίας σε HiFi και τα ηχεία είναι ένας τομέας που με έχει απασχολήσει - και μου έχει κοστίσει - πολλά!Τα M-Audio "ανοίγουν" μετά από 10-15 ώρες παιξίματος σε λογική ένταση και από εκεί και μετά προσφέρουν:- πολύ καλό χαμηλό: γεμάτο και σφιχτό με πολλή πληροφορία - εξαιρετικά μεσαία: οι φωνές είναι ανθρώπινες, ακούς κάθε λεπτομέρεια, για παράδειγμα πόσες φωνές σιγοτραγουδούν στο βάθος και γενικά ζεστό ηχόχρωμα.- υψηλές: αέρινες με πολύ ανάλυση αλλά καθόλου μα καθόλου κουραστικές.- χώρος: πολύ πληροφορία σχετικά με τη θέση του κάθε οργάνου στο χώρο - από ακούσματα τζάζ δεν επεκτάθηκα σε κλασσική όπου αυτό είναι δυσκολότερο. Εφόσον κάθεσαι σωστά ανάμεσα στα ηχεία νοιώθεις πως ο ήχος έρχεται από παντού!Ας μην ξεχνάμε ότι τα ηχεία είναι nearfield. Συνεπως αποδίσουν τα μέγιστα όταν κάθεσαι κοντά τους. Μην περιμένετε απόδωση ηχείων εκατοντάδων βατ που γκρεμίζουν τοίχους και τέτοια...Όλα αυτά με τα (απαράδεκτα) καλώδια που τα συνοδεύουν στη συσκευασία. Όντας οπαδός των καλών καλωδίων πιστεύω ότι ο ήχος θα βελτιωθεί σημαντικά αλλάζοντας τα με κάτι καλύτερο, χωρίς υπερβολές 15-20 ευρώ για ένα ποιοτικό mini-jack to rca.Ειλικρινά δεν περίμενα πως με 125 ευρώ θα μπορούσα να πάρω τέτοιο ήχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johzaf Νοέμβριος 29, 2010 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Εγώ ακούω μουσική με τα Roister iQ θεωρώ ότι είναι πολύ καλά ηχεία 60W rms ενισχυτή έχουν, το μόνο μειονέκτημα αν μπορεί να το πει κανείς έτσι είναι ότι δεν έχουν κανένα ρυθμιστικό επάνω τους.Παρά μόνο τον διακόπτη on-off στο πίσω μέρος κάθε ηχείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.