Narzul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 Επειδη αποφασισα οτι ποτε μα ποτε ξανα δε θα αγορασω 5,1 για το pc ( μιας και το να βαζεις 5 ηχεια στη σειρα δεν εχει νοημα) και επειδη τα sub δε τα πολυγουσταρω (κι απ τα 5500 παλι τερμα κατεβασμενο το χω) ήθελα να παρω 2 ηχεια της προκοπης , να εχω κυριως ποιοτητα , αλλα και αξιοπρεπεη ενταση.Οποτε αγορασα ενα στερεοφωνικο ενισχυτακο denon pma500ae , και του εβαλα προσωρινα 2 ηχειακια yamaha 40 βατ , που μου ειχαν περισσεψει απο προηγουμενο home cinema.Ti ηχειακια να εβαζα με κοστος 100-150 ευρω ? (να χωρανε πανω σε γραφειο - οχι επιδαπεδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Οκτώβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Infinity Primus 150 (kύριο πλεονέκτημα το port μπροστά ) infinity primus 150 Ηχεία Ηi-Fi - Skroutz.grHeco Victa 300 http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=heco+victa+300Επίσης τα ηχεία που θα έπαιρνα εγώ είναι τα Q acoustics 1010i (αν και λένε ότι 1010 ήταν λίγο καλύτερα) ή 2010.Αν τα πάρεις απ' έξω πάντως να ξέρεις ότι βρίσκεις πολλές ευκαιρίες και ξεστοκαρίσματα σε απίθανα ζευγάρια.Να μελετήσεις το χώρο σου γιατί σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις είτε bookshelf είτε standmount speakers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ωμορφα τα heco victa.Εγω να σου πω την αληθεια κοιταζα αυτα , και αυτα .χωρο εχω περιπου 40 εκ. δεξια και 40 εκ. αριστερα απ την οθονη οποτε χωραει και μεγαλουτσικα ναναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 μια διαφωτιστικη ερωτηση για τον ενισχυτη ...πως και βρεθηκες?ηχεια..Σαν ανω οριο ..δες τα -> Dali concept 2 (μια γυρα στα κατα τοπους μαγαζια ισως τα βρεις πιο κοντα στο budget σου...παντα εκτος ομως)Καπου στη μεση ..δες τα -> Mordaunt Short Carnival 2και επισης δες και τα -> Tannoy Mercury F1Μαζι με τα 9.1 δες και τα 10.1 απο wharefedale οπως επισης και τα dali concept 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Οκτώβριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ναι ωραία τα Victa αλλά είναι και τέρατα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Προσοχή γιατί αν ακούς σε κοντινή απόσταση (near field) πρέπει να προσέξεις τη διασπορά και το μπάσο. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι είτε να βρεις μαγαζιά στη Λάρισα είτε να κατέβεις Αθήνα και να τα ακούσεις από κοντά.Μετά να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που σου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Για να μην ανοίγω νέο thread...Μικρό ενεργό nearfield - ποιο προτείνετε;Ο χώρος μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, οπότε Ύψος< 20cm & βάθος<12cmΑν γνωρίζετε κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Για να μην ανοίγω νέο thread...Μικρό ενεργό nearfield - ποιο προτείνετε;Ο χώρος μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, οπότε Ύψος< 20cm & βάθος<12cmΑν γνωρίζετε κάτι...Ρευστό;;; (ιτ'σ όλλ αμπάουτ μόάνεϋ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Ρευστό;;; (ιτ'σ όλλ αμπάουτ μόάνεϋ)...απ του 200 γιουρος μάι φρέντ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 ...απ του 200 γιουρος μάι φρέντ...+64€? KRK RP-5G2Καταρχήν για ρίξε μια "ζαριά" στα παρακάτω ερωτήματα...Για πες για ποια χρήση τα θες? (beginner's home studio, gaming)Τι μουσική? (τσιφτετέλια, νταλκάδες, μουσική δωματίου)Τι transport? (κάρτα ήχου, DAC,)Τι αρχεία ακούς? (FLAC, Wav, MP3 128kbps) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 11, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 +64€? KRK RP-5G2Καταρχήν για ρίξε μια "ζαριά" στα παρακάτω ερωτήματα...Για πες για ποια χρήση τα θες? (beginner's home studio, gaming)Τι μουσική? (τσιφτετέλια, νταλκάδες, μουσική δωματίου)Τι transport? (κάρτα ήχου, DAC,)Τι αρχεία ακούς? (FLAC, Wav, MP3 128kbps)Μουσική (κυρίως) & gaming...Μουσική: pop, rock, metal, trance, ambient... σε flac/ ape & mp3 (hq)Βλέπω και 2.1 λύσεις αν κάτι έχετε στο νου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 11, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Γενικά σε αυτά τα χρήματα ισχύουν τα εξής:1. Παίρνεις edifier ΑΝ τα βρεις κάπου διαθέσιμα για 2.12. Τα ενεργά monitor θα σου δώσουν "ουδέτερο" ήχο (φίλος μου είπε ότι δεν ισχύει και τόσο γιατί κάποια χρωματίζουν) αλλά όλα θα έχουν 5" driver (~70Hz) με αποτέλεσμα να μην έχεις μπαμ - μπουμ στα games3. Αγοράζεις έναν ενισχυτή δικάναλο ~100€ π.χ. tangent (ή μεταχείρο εκτός αν πετύχεις καταργημένο μοντέλο σε super τιμή) + 100€ για bookshelf ηχεία π.χ. Roth4. Τρέχει μία προωθητική στα Teufel ηχεία με δωρεάν μεταφορικά click me (δες και το C200 αλλά δεν έχει free shipping) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 11, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Γενικά σε αυτά τα χρήματα ισχύουν τα εξής:1. Παίρνεις edifier ΑΝ τα βρεις κάπου διαθέσιμα για 2.12. Τα ενεργά monitor θα σου δώσουν "ουδέτερο" ήχο (φίλος μου είπε ότι δεν ισχύει και τόσο γιατί κάποια χρωματίζουν) αλλά όλα θα έχουν 5" driver (~70Hz) με αποτέλεσμα να μην έχεις μπαμ - μπουμ στα games3. Αγοράζεις έναν ενισχυτή δικάναλο ~100€ π.χ. tangent (ή μεταχείρο εκτός αν πετύχεις καταργημένο μοντέλο σε super τιμή) + 100€ για bookshelf ηχεία π.χ. Roth4. Τρέχει μία προωθητική στα Teufel ηχεία με δωρεάν μεταφορικά click meΒλέπω πολύ θετικά τα edifier... μάλλον τα 330 λόγω όγκου. Λες να μη βρίσκω;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 11, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Βλέπω πολύ θετικά τα edifier... μάλλον τα 330 λόγω όγκου. Λες να μη βρίσκω;;;;;Αν ψάξεις στο forum θα βρεις αναφορές και για το που θα αγοράσεις χωρίς όμως να έχω εμπειρία.Προσωπικά θα διάλεγα τα Teufel λόγω aftersales support και return policy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 11, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Teufel ????Wow! δεν τα ήξερα και είναι πολύ ωραία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 11, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Teufel ????Wow! δεν τα ήξερα και είναι πολύ ωραία!!!Απλά η εταιρεία δεν έχει resellers (πουλάει μόνη της) και γι' αυτό δεν είναι γνωστή ευρύτερα. Αν διαβάσεις όμως τα reviews, απλά πληροφοριακά, τότε θα καταλάβεις ότι είναι αρκετά γνωστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 12, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Καλή επιλογή και τα KRK, για τα Alesis τι λέτε; Μ1 320/ 520; Επίσης... μεταχειρισμένα monitors που μπορεί να βρει κανείς (site με αγγελίες δλδ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 12, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Tα krk τα Tannoy Reveal 501A/601A και απο alesis τα Μ1 active.Προσοχη στα tannoy γιατι παιζοουν αντιστοιχα μοντελα οχι αυτοενισχυομενα.,Το τελευταθιο Α χαρακτηριζει το αυτοενισχυομενο.(active) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 12, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Σου προτείνω τα M-Audio Studiophile Av40Εξαιρετικός ήχος και πολυ καλο μπάσο για τα 130 ευρω που ζητάνε.Δες και τα σχόλια στο Amazon.[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000RPT0UE/ref=oss_product]M-Audio Studiophile Av40 - Home Studio Monitor Speakers: Amazon.co.uk: Musical Instruments[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 13, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις!Λόγω όγκου/ τιμής τα M-Audio μου κάνουν καλύτερα.Έχετε βρει καλές τιμές Ελλάδα/ εξωτερικό; Thomann 144 + μτφ... μάλλον πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 13, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Λοιπόν...Μιας και το πλάισιο φαίνεται να τα έχει σε καλή τιμή...M-Audio Ηχεία Studiophile AV-40 - Ηχεία - Monitor - plaisio.grή...Fostex Hχεία PM0.4 - Ηχεία - Monitor - plaisio.grHelp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.