aristos87 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2004 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα εκει που κάθομαι στο pc ΤΣΟΥΠ!!! πετάγονται κατι μηνύματα σαν το απο κάτω! Ποικίλων περιεχομένων!! Απο το να μεγαλώσω το κ**** μου μέχρι να πάρω πτυχείο! ΕΛΕΟΣ!! Και ολα αυτα εδώ και 10 μέρες περιπου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Bαλε antivirus,firewall ,antispam και λογικα θα τα καταφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Μάρτιος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 απενεργοποία το service "messenger" -ουδεμια σχεση δεν εχει με το msn η το windows messenger. (control panel , administrative tools , services βρες το messenger δεξι κλικ properties,καντο stop, και τελος στο startup type βαλτο disabled). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 27, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr Bαλε antivirus,firewall ,antispam και λογικα θα τα καταφερεις. Έχω NIS και NAV 2003 .... Αρχική απάντηση από hadji_a απενεργοποία το service "messenger" -ουδεμια σχεση δεν εχει με το msn η το windows messenger. (control panel , administrative tools , services βρες το messenger δεξι κλικ properties,καντο stop, και τελος στο startup type βαλτο disabled). Δεν το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Start--->Run---->services.mscΒρες το service με το όνομα "Messenger" και με περιγραφή:"Transmits net send and Alerter service messages between clients and servers. This service is not related to Windows Messenger. If this service is stopped, Alerter messages will not be transmitted. If this service is disabled, any services that explicitly depend on it will fail to start."Δεξί κλικ, ιδιότητες, stop το service και άλλαξε του το startup type σε disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 27, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Δεν υπάρχει εκει κανα τετοιο service Την διαδικασια για απενεργοποιηση την ξέρω... Απο παλια που ειχα nvidia και εσβηνα κατι για να σβήνει το Pc πιο γρήγορα.... Ευχαριστώ πολύ παντως για την βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 27, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Καμια νεα βοήθεια κανεις? Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να με νευριάζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Μπορείς να πάρεις ένα screenshot των services? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 27, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Είναι παρα πολλα... αλλα παρτε εδω τα πρώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Μάρτιος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 δοκίμασε να τρέξεις "ad-aware" και "spybot search & destroy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 27, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Ετρεξα ενα spybot search & destroy για να δούμε.... Θα μου ξαναβγάλει τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Μάρτιος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Αφου τρεχεις ελληνικα windows και δεν μπορεις να βρεις το service messenger πως ονομαζεται στα ελληνικα -ούτε απο την περιγραφή που δινουν τα windows - τοτε κλεισε απλα με το firewall σου την 135 πορτα σου (UDP προτοκολο). (δυστυχως δεν εχω ελληνικη εγκατασταση για να σου πω το ελληνικο ονομα του service) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 εγω θα σου προτεινα να κατεβασεις το καινουριο Ad-aware 6 pro build 1.181.Για μενα ειναι μακραν καλυτερο απο το spybot και με πολυ πιο συχνα webupdates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenriz Μάρτιος 27, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Μολις το έκανα στο δικο μου υπολογιστή γιατι μου έβγαζε αναλογα μηνυματα και με εκνεύριζε. Από control panel πας εργαλεία διαχείρησης -> υπηρεσίες και μολις στο ανοιξει κατω κατω βρες το υπηρεσια μηνυμάτων δεξί κλικ ιδιότητες και στο γενικα βάλε τυπος εκκίνησης-> ανενεργός και κατασταση υπηρεσίας ->διακοπη. Παντως τόσο καιρο χρησιμοποιώ ad-aware αυτό ποτε δε μου το εδειχνε σαν κατι υποπτο. Α και mia μερα καποιος π.... ς δε ξερω πως μου εστειλε συνεχόμενα καμια εκατοστη τετοια μηνύματα και μου ήρθε να σπάσω το pc. Αυτα τα ολίγα για το πρωτο μου post στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 28, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από fenriz Μολις το έκανα στο δικο μου υπολογιστή γιατι μου έβγαζε αναλογα μηνυματα και με εκνεύριζε. Από control panel πας εργαλεία διαχείρησης -> υπηρεσίες και μολις στο ανοιξει κατω κατω βρες το υπηρεσια μηνυμάτων δεξί κλικ ιδιότητες και στο γενικα βάλε τυπος εκκίνησης-> ανενεργός και κατασταση υπηρεσίας ->διακοπη. Παντως τόσο καιρο χρησιμοποιώ ad-aware αυτό ποτε δε μου το εδειχνε σαν κατι υποπτο. Α και mia μερα καποιος π.... ς δε ξερω πως μου εστειλε συνεχόμενα καμια εκατοστη τετοια μηνύματα και μου ήρθε να σπάσω το pc. Αυτα τα ολίγα για το πρωτο μου post στο forum. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Χθές και μετα την εκτέλεση του spybot search & destroy δεν έγινε τίποτα μετά απο κανα μισάωρο... Ξανά... Τώρα για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από hadji_a [Χθες, στις 17:35] Αφου τρεχεις ελληνικα windows και δεν μπορεις να βρεις το service messenger πως ονομαζεται στα ελληνικα -ούτε απο την περιγραφή που δινουν τα windows - τοτε κλεισε απλα με το firewall σου την 135 πορτα σου (UDP προτοκολο). (δυστυχως δεν εχω ελληνικη εγκατασταση για να σου πω το ελληνικο ονομα του service) Υπηρεσία Μηνυμάτων λέγεται και απενεργοποώντας την δεν θα έχεις άλλα ενοχλητικά μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 28, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από fenriz Μολις το έκανα στο δικο μου υπολογιστή γιατι μου έβγαζε αναλογα μηνυματα και με εκνεύριζε. Από control panel πας εργαλεία διαχείρησης -> υπηρεσίες και μολις στο ανοιξει κατω κατω βρες το υπηρεσια μηνυμάτων δεξί κλικ ιδιότητες και στο γενικα βάλε τυπος εκκίνησης-> ανενεργός και κατασταση υπηρεσίας ->διακοπη. Παντως τόσο καιρο χρησιμοποιώ ad-aware αυτό ποτε δε μου το εδειχνε σαν κατι υποπτο. Α και mia μερα καποιος π.... ς δε ξερω πως μου εστειλε συνεχόμενα καμια εκατοστη τετοια μηνύματα και μου ήρθε να σπάσω το pc. Αυτα τα ολίγα για το πρωτο μου post στο forum. Σε πρόλαβε άλλος.. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάρτιος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 και μένα με χουν τρελλάνει τα ποπ απς ...σε σημείο που έχω την εντύπωση ότι μπλοκάρουν κάποια στιγμή το σύστημα και δεν μπορώ να κάνω connect me servers έχω γερμανικά windows...δοκίμασα και γω το services.msc και μου βγαλε αρκετά, ωστόσο δεν είμαι σίγουρη για την ονομασία οπότε δοκιμάζω..εργαλεία διαχείρισης εννοείτε αυτό; αν ναι ποιό λέτε υπηρεσίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 31, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Υπηρεσίες(services) είναι προγράμματα να το πω χοντρικά που τρέχουν στο background ανάλογα με τον τύπο εκκίνησης τους... αν είναι automatic, ξεκινάνε αυτόματα μαζί με τα windows, αν είναι manual θα ξεκινήσουν όταν τα χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα που θα τρέξεις, ενώ αν ειναι disabled δεν θα ξεκινήσουν ποτέ.Για να δεις τα services των windows του υπολογιστή σου, θα τρέξεις το services.msc, όπως και έκανες.Δυστηχώς, θα πρέπει να εντοπίσεις την υπηρεσία messenger στα γερμανικά και να της επιλέξεις ως τρόπο εκίννησης το disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάρτιος 31, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 οκ thanks root!! θα ξαναδοκιμάσω λοιπόν με το search to services.msc και θα προσπαθήσω να σκεφτώ μία μετάφραση του messenger που να χει την περιγραφή που πες πιο πάνω,να το κάνω disabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.