Jump to content

Η μπεμπα στο ΤΕΛΙΚΟ!! Ευχαριστω ολους!

ison

Recommended Posts

Σε συνεχεια αυτου του thread http://www.thelab.gr/off-topic/i-mpempa-irthe-mia-mikri-voitheia-85419.html

τελικα με την βοηθεια σας (καθως και με την βοηθεια 1-2 ακομα forum) που ειμαι τακτικο μελος καθως και αρκετων φιλων-συναδελφων...το πεπονι μας μπηκε στην τελικη τριαδα του διαγωνισμου!!

Εδω ---> Lampsi

Μπορειτε να ψηφισετε για το τελικο, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΥΡΟ!

Αν μπορειτε να το διαδωσετε σε φιλους και γνωστους ακομα καλυτερα αλλα στην τελικη οτι και να γινει σας ειμαι υποχρεως για την βοηθεια!!!

Φιλικα Ο μπαμπας της Ερης!

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Done :T:

Εμαθες σε τι θεση ηρθε και βγηκε στην 3αδα? Εννοω ποσους ψηφους πηρε εναντι των αλλων...?

:dance3: Ευχαριστω παιδια!!!

Απο οτι εμαθα στο τριτο γυρο με 160 περιπου μωρα να συμμετεχουν η διαφορα απο το τελευταιο ηταν πολυ μεγαλη...και απο το δευτερο ηταν αρκετα κοντα. Νουμερα δεν μας ειπαν αν και ρωτησα και εγω απο περιεργεια.

Απο οτι λενε θα τα βγαλουν καποια στιγμη τα αποτελεσματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.