Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 Καλημερα σε ολους.... Εχω εδω και λιγο καιρο τα Z5500. Καταευχαριστημενος. Το θεμα ειναι τωρα οτι παντα τα απενεργοποιουσα απο τον διακοπτη πισω απο το woofer,ποτε δεν τα εβαζα σε κατασταση αναμονης. Με βαση το manual στην κατασταση αναμονης η οθονη δεν πρεπει να δειχνει τιποτα....εμενα μου δειχνει οτι δειχνει και σε κατασταση ενεργοποιησης απλα χωρις φωτισμο στην οθονη. Ειναι προβλημα αυτο? Να το παω για service? Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Καλημερα σε ολους....Εχω εδω και λιγο καιρο τα Z5500. Καταευχαριστημενος. Το θεμα ειναι τωρα οτι παντα τα απενεργοποιουσα απο τον διακοπτη πισω απο το woofer,ποτε δεν τα εβαζα σε κατασταση αναμονης. Με βαση το manual στην κατασταση αναμονης η οθονη δεν πρεπει να δειχνει τιποτα....εμενα μου δειχνει οτι δειχνει και σε κατασταση ενεργοποιησης απλα χωρις φωτισμο στην οθονη. Ειναι προβλημα αυτο? Να το παω για service? Ευχαριστω.... Και μετα απο τοσο καιρο....αυτες τις μερες το επιβαιβεωσα οτι οντως ειναι καποιο bug μαλλον του πανελ,μιας και ειδα και το πανελ αλλου κατοχου των ιδιων ηχειων. Τι μπορει να παιζει? Πρεπει να πανε για service?Βαριεμαι να τα ξυλωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Σεπτέμβριος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Το αν θα τα πας για service είναι δική σου απόφαση και εξαρτάται από το αν / πόσο σε ενοχλεί αυτό που συμβαίνει και τι πιθανότητες δίνεις να επιδεινωθεί το πρόβλημα στο μέλλον, π.χ. με το να καεί η LCD λόγω συνεχούς χρήσης νωρίτερα από το αναμενόμενο.Πάντως ως κάτοχος των ίδιων ηχείων, επιβεβαιώνω ότι όταν τα βάζεις σε stand by η LCD κανονικά δε λειτουργεί καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Το αν θα τα πας για service είναι δική σου απόφαση και εξαρτάται από το αν / πόσο σε ενοχλεί αυτό που συμβαίνει και τι πιθανότητες δίνεις να επιδεινωθεί το πρόβλημα στο μέλλον, π.χ. με το να καεί η LCD λόγω συνεχούς χρήσης νωρίτερα από το αναμενόμενο.Πάντως ως κάτοχος των ίδιων ηχείων, επιβεβαιώνω ότι όταν τα βάζεις σε stand by η LCD κανονικά δε λειτουργεί καθόλου. Μιλησα το πρωι κατευθειαν με την Logitech και μου ειπαν οτι το πανελ οταν μπαινει stand by πρεπει να δειχνει γραμματακια και οτι με το στρογγυλο μπορω και χειριζομαι το volume ακομα και σε stand by αυτο ειναι Βug. Τους ανεφερα το δικο σου και ενος παιδιου που ειδα απο κοντα και μου ειπαν οτι το δικο σας ειναι BUG. ΕΛΕΟΣ??? ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Στο remote των z5500 αντι για "Power" σε σενα εχει σημαδακι ακουστικων πανω απ το κουμπι? Μιλαω για το κουμπακι πανω δεξια! Γιατι αν εχει ακουστικα τοτε ειχεις την νεα παρτιδα που αφαιρεσαν το stand-by mode γιατι με βασει τους κανονισμους καταναλωσης ρευματος της EU τα z5500 καταναλωναν πολυ ρευμα ακομα και σε stand by και ετσι απλα δεν εχουν stand by και πρεπει να τα κλεινεις τελειως αν δεν σε ενοχλει βεβαια! Τωρα αντι για stand by μπαινουν σε headphone mode και ολα τα ηχεια ειναι mute! Μη φοβασαι,ουτε εσυ εχεις bug ουτε οι αλλοι! Απλα βιαστικαν να αλλαξουν το ολο συστημα και ακομα και τα μανιουαλ ειναι τα παλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 4, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Στο remote των z5500 αντι για "Power" σε σενα εχει σημαδακι ακουστικων πανω απ το κουμπι? Μιλαω για το κουμπακι πανω δεξια! Γιατι αν εχει ακουστικα τοτε ειχεις την νεα παρτιδα που αφαιρεσαν το stand-by mode γιατι με βασει τους κανονισμους καταναλωσης ρευματος της EU τα z5500 καταναλωναν πολυ ρευμα ακομα και σε stand by και ετσι απλα δεν εχουν stand by και πρεπει να τα κλεινεις τελειως αν δεν σε ενοχλει βεβαια! Τωρα αντι για stand by μπαινουν σε headphone mode και ολα τα ηχεια ειναι mute! Μη φοβασαι,ουτε εσυ εχεις bug ουτε οι αλλοι! Απλα βιαστικαν να αλλαξουν το ολο συστημα και ακομα και τα μανιουαλ ειναι τα παλια!Εμενα μου ειπαν οτι θα επρεπε να δειχνει γραμματα η οθονη σε stand By mode αλλα δεν θα επρεπε να μπορω να 'παιζω' με το volume απο την στιγμη που συμβαινει αυτο ειπαν οτι θα μου στειλουν καινουργιο panel. Ναι εχω την εκδοση με τα ακουστικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Λογικα μπορεις να παιζεις με το volume και θα σου δειχνει 33333-2222 μιας και μπορεις να βαλεις ακουστικα και να ακους απο κει! Τωρα απλα θα τα κλεινεις (αν το θες βεβαια) πισω απ το woofer. Τωρα αν στο αλλαξουν τοτε εισαι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 5, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 εχω τα ιδια ηχεια (την παλια εκδωση) εδω και αρκετα χρωνια γενικη αποψη ειναι καλη οσον αφορα ταινιες και παιχνιδια.....για μουσικη δεν λενε!!τεσπα γενικα δεν χρησιμοποιω το ον/οφφ πισω απο το γουφερ αλλα το ον/οφφ του πανελ προχθες ομως κατι ηθελα να κανω και τα εκλεισα απο πισω και οταν πηγα να τα ανοιξω παλι δεν επαιζαν....κοιταξα την ασφαλεια και ειχε καει. την αλλαξα και ολα οκ...απλα μου εκανε πολυ εντυπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 5, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Λογικα μπορεις να παιζεις με το volume και θα σου δειχνει 33333-2222 μιας και μπορεις να βαλεις ακουστικα και να ακους απο κει! Τωρα απλα θα τα κλεινεις (αν το θες βεβαια) πισω απ το woofer. Τωρα αν στο αλλαξουν τοτε εισαι μια χαρα! 1. Δεν θα μου το αλλαξουν. Θα μου στειλουν καινουργιο οποτε θα μου μεινει και το παλιο. 2. Στις αρχες το εκλεινα συνεχεια απο το γουφερ μεχρι που βαρεθηκα να σκηβω κατω απο το γραφειο... Συν της αλλης τεχνικος της Logitech μου ειχε πει τοτε οτι το συστημα καταπονειται πιο πολυ με το on/off απο το γουφερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 31, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Καλησπερα σε ολους.... Με το καλο να μας μπει... Ειπα να μην δημιουργησω νεο thread... Αντιμετωπιζω ενα 'νεο' θεματακι με το σετ μου που ανακαλυψα πριν λιγο με βαση καποια βιντεο που ειδα στο youtube. Δεν μου κανει το 'εξτρα' boost το πανελ μου. Δλδ : στο youtube λενε ολοι κρατας πατημενο το mute και γυρνας την ροδελα. Εγω την γυρναω και δεν... Τι παιζει??? Υ.Γ. : το 'Diagnostic mod' να το εχω on η off? Η δεν εχει σημασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 31, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Δεν χρειάζεται το mute.. πήγαινέ το τέρμα και συνέχισε να το γυρνάς μέχρι να γράψει boost και να μετράει.. Πρόσεχε όμως είναι αρκετά δυνατά *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 31, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Δεν χρειάζεται το mute.. πήγαινέ το τέρμα και συνέχισε να το γυρνάς μέχρι να γράψει boost και να μετράει.. Πρόσεχε όμως είναι αρκετά δυνατά *S2Το εκανα... παει boost11. Αλλα σου λεει οτι με mute + ρολαρισμα παει +11. Οποτε το boost φτανει 22. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 3, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Πρωτα γυρνας μεχρι να παει +11 και μετα με πατημενο το Mute και παει +22.Αν πατας το mute και γυριζεις θα παει μονο μεχρι το +11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 5, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 ενέχει τπτ κινδύνους αυτό το boost για τη ζωή των ηχείων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιανουάριος 6, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 ενέχει τπτ κινδύνους αυτό το boost για τη ζωή των ηχείων?Θεωρητικα ισως και να υπαρχει καποιος αμυδρος κινδυνος. Αν λαβουμε κιολας υποψη οτι μιλησα και με το τεχνικο τμημα (που ηταν ισπανια αλλα μεταφερθηκε) και μου ειπαν οτι 'Η Logitech δεν εγκρινει κατι τετοιο ,οτι ειναι 'παρανομο'...' Οποτε δλδ αν το παρουν και πρεφα οτι κατι εγινε λογο boost προφανως ακυρωνεται και η εγγυηση.Απο την αλλη αν υπηρχε κινδυνος θα το εβαζε σαν 'κρυφη' επιλογη στο πανελ της?Και τελος εγω 2-3 φορες το εχω παει πανω απο την μεση. Εσυ θες να χρησιμοποιεις κατα κορον το boost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 6, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Και τελος εγω 2-3 φορες το εχω παει πανω απο την μεση. Εσυ θες να χρησιμοποιεις κατα κορον το boost?Όχι ρε συ, τι κατά κόρον.. Το 99% της ζωής τους (5 χρόνια τώρα) στις 3 μπάρες το έχουν περάσει.( παρ'όλα αυτά, 4 ασφάλειες τις έχω αλλάξει). Απλά επειδή στην τέρμα ένταση δεν μου είχαν φανεί και τόσο σόι, φοβάμαι τι μπορεί να γίνει με το έξτρα boost.Μιας και λέμε για προβλήματα του πάνελ, εμένα εδώ και κάνα εξάμηνο έχει τρελαθεί ένα από τα led του φωτισμού και στρομπολίζει όλη η οθόνη :/Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιανουάριος 6, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Όχι ρε συ, τι κατά κόρον.. Το 99% της ζωής τους (5 χρόνια τώρα) στις 3 μπάρες το έχουν περάσει.( παρ'όλα αυτά, 4 ασφάλειες τις έχω αλλάξει). Απλά επειδή στην τέρμα ένταση δεν μου είχαν φανεί και τόσο σόι, φοβάμαι τι μπορεί να γίνει με το έξτρα boost.Μιας και λέμε για προβλήματα του πάνελ, εμένα εδώ και κάνα εξάμηνο έχει τρελαθεί ένα από τα led του φωτισμού και στρομπολίζει όλη η οθόνη :/ Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Εμενα ευτηχως οταν ηταν ακομα μεσα στην εγγυηση μου εστειλαν δωρεαν ενα αλλο πανελ για δοκιμη..... οποτε εχω το αρχικο 'καβατζα'. Εγω 1.5 - 2 χρονια τωρα δεν εχω αλλαξει καθολου ασφαλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 6, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Ουτε εγω..ΕΙναι να μην σου τυχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 6, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Ασφάλεια έχω αλλάξει και εγώ δυο φόρες στα 5-6 χρόνια που τα έχω.Το πάνελ δεν μου ανάβει καθόλου πλέον αφού έχουν καεί όλα τα led,αλλά παίζουν μια χαρά.Βασικά τα έχω πάντα χαμηλά γιατί ενοχλώ τους γείτονες,αλλά δεν θα τα δούλευα και ποτέ αρκετή ώρα με το boostγιατί δεν είναι και τίποτα αξιόπιστα τα ηχεία του speakers sub και ολο και κάτι θα πάθουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.