Picard Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ 4GΒ RΑM 2x2 στα 1333 MΕ CL7 ΚΙΝGSΤΟΝ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΡC MΑG ΟΤΙ ΤΑ 4GΒ ΓΙΑ ΤΑ WΙΝ 7 ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ,ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟMΑΙ ΝΑ ΑYΞΗΣΩ ΤΗ RΑM,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΧΡΟΝΙΣMΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙMΙΝGS ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΣYMΒΑΙΝΕΙ?2. ΟΙ ΝΕΕΣ ΔYΟ MΝΗMΕΣ ΠΟY ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ MΕ ΑYΤΕΣ ΠΟY ΕΧΩ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΘΕ MΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 2GΒ?3.ΤΑ VΟLΤ ΤΗΣ MΝΗMΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙZΟYΝ? ΟΣΟ ΠΙΟ MΕΓΑΛΗ ΤΙMΗ ΕΧΟYΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛYΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΧΟYΝ? ΑYΤΕΣ ΠΟY ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1.65 V,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ MΝΗMΕΣ ΝΑ ΕΧΟYΝ ΙΔΙΑ VΟLΤ?4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΙΔΙΑ MΑΡΚΑ Η ΔΕΝ ΠΑΙZΕΙ ΡΟΛΟ? Π.Χ MΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟCZ MΕ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΣMΟ,ΤΙMΙΝGS ΚΑΙ VΟLΤ?ΣYΓΝΩMΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, MΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ MΟY ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΣΤΟ ΡC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Οκτώβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 1) Λίγα τα 4GB? Μα καλά τί φορτώνεις; Εγώ έχω 4GB σε χρήση γραφείου, με σχεδιαστικά προγράμματα, real time backup και πάει λέγοντας και έχω πάντα τουλάχιστον 1-1,5GB ελεύθερα.2) Αν τα timings είναι διαφορετικά τότε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στις μνήμες. Ο χρονισμός δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα.3) Δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας χωρητικότητας αρκεί να μπουν στα ίδια banks. Κι αυτό πάλι παίζει ανάλογα με την μητρική.4) Το voltage εξαρτάται από τον κατασκευαστή και δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλές οι μνήμες ή όχι.5) Θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα αν οι καινούργιες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις παλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.