lalenium Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2010 Ενδιαφέρομαι για ασύρματο ρουτερ το οποίο να έχει οπωσδήποτε κουμπίγια να ενεργοποιηση και απενεργοποίηση του WLANνα μην χρειάζεται δηλ. να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ για να κάνεις αυτή την δουλειά έχετε να μου προτείνετεκάτι?Το NetFasteR IAD 2 που δίνει η HOL υπάρχει στο εμπόριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό ως οικονομικό σχετικά είναι το Thomson 585v8 (δεν θυμάμαι εάν το 585v7 έχει κουμπί on/off του wifi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobnick Οκτώβριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ενδιαφέρομαι για ασύρματο ρουτερ το οποίο να έχει οπωσδήποτε κουμπίγια να ενεργοποιηση και απενεργοποίηση του WLANνα μην χρειάζεται δηλ. να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ για να κάνεις αυτή την δουλειά έχετε να μου προτείνετεκάτι?Το NetFasteR IAD 2 που δίνει η HOL υπάρχει στο εμπόριο?Έπαψε να το δίνει πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.