Παπ Οκτώβριος 21, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ειναι στα 19,2V ακριβως. Λετε να ειναι καμια ασφάλεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Οκτώβριος 21, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 κοίτα ,γενικά προβλήματα με ρεύμα οφείλονται 99,9 % είτε στο βύσμα (και το καλώδιο εσωτερικά) ,είτε στο τροφοδοτικό...Από τη στιγμή που δεν βραχυκυκλώνει και ολά έχουν σωστές τάσεις & amp θα έπρεπε να παίζει...Πήγαινε κάποια στιγμή σε ένα multirama και παρακάλεσε τους να δοκιμάσουν τη μητρική με ένα δικό τους τροφοδοτικό.Τα universal με ρυθμιζόμενη τάση δεν τα εμπιστεύομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Οκτώβριος 21, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Το χω κανει και αυτο. το γρφω στην πρωτη σελιδα... πηγα σε καταστημα multirama και το δοκιμασαμε και τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Οκτώβριος 21, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 ε τότε πιθανόν να μας άφησε χρόνους... Αν δεν βαριέσαι και έχεις όρεξη για πειραματισμούς (με προσοχή πάντα) ψάξε στο νετ για εναλλακτικούς τρόπους νεκρανάστασης ,όπως τρίψιμο παντού με οδοντόβουτσα και καθαριστικό κολλήσεων (χωρίς λάδι) ,θερμοβόληση κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Οκτώβριος 21, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Εννοειται οτι θα πειραματιστω...γενικα οι πιο πολλοι λενε οτι συνηθως καιγεται η ασφαλεια και γιαυτο δειχνει νεκρο το λαπτοπ. αλλαζοντας αυτην δουλευει κανονικα...το θεμα ειναι οτι βρηκα σε μια φωτογραφια πως ειναι οι ασφαλειες στην μητρικες αλλα σε μενα δεν εχει τετοιπ πραγμα μαλλον θα ναι αλλου τυπου, αλλα δεν μπορω να τις εντοπισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 21, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Πήγαινέ το στο κεντρικό τους service, εκεί έχουν όλα τ' ανταλλακτικά να δοκιμάσουν κάτι παραπάνω απο απλά "δικό τους φορτιστή". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Οκτώβριος 21, 2010 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Όπως λέει και ο αγαπητός outlaw...δεν χάνεις τίποτα να το πας στα κεντρικά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Οκτώβριος 21, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Φιλοι το πηγα μια φορα στα κεντρικα και μου ειπαν αλλαξη μητρικης ( 240 ευρω ) λογω σπασμενο βυσματος. Σπασμενο βυσμα δεν υπαρχει αλλα η μητρικη φαινετε να χει καποιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geogem Αύγουστος 18, 2012 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2012 Γεια σε ολους. Εχω ενα λαπτοπ "multirama" που γραφει TW7 EAA-89. Μετά απο ψαξιμο βρηκα οτι ειναι ADVENT 5401. Το προβλημα μου ειναι οτι ξαφνικά τραβηξα καταλαθος το καλωδιο που ηταν πανω στο λαπτοπ και απο τοτε δεν ανοίγει με το ρεύμα. Συνηθως το δουλευω χωρις μπαταρια πανω. Επειδη τοτε ετυχε να την εχω φορτισμενη την εβαλα και το λαπτοπ δουλεψε μεχρι να αδειασει η μπαταρια. Πριν το ανοιξω το πηγα απο τα multirama και μου ειπαν οτι εχει σπασει το σιδερακι μεσα, πανω στην motherboard και θελει αλλαγη. κοστος : 240 ευρω. Το πηρα απο το multirama και το ανοιξα σπιτι μου. Το σιδερακι πανω στην μητρικη δεν εχει σπασει. Με πολυμετρο μετρησα οτι ρευμα παει σιγουρα μεχρι το βυσματακι πανω στην μητρικη. Δεν ξερω τι φταίει. Υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω;;Το μοντελο μητρικης ειναι DAOTW7MB8G0 REV G. Την ιδια μητρικη φορανε το Advent 5401 και το Philips 15NB57 EAA-89.Επισης τους ρωτησα εκει οτι αν ειχε παθει ζημια η μητρικη θα δουλευε με μπαταρια, και μου απαντησαν μπορει και να δουλευε. Ισχυει αυτο; Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. Να στε καλα.Φίλε καλησπέρα , διάβασα ότι έχεις το ίδιο μοντέλο με εμένα λάπτοπ και επειδή μου έχει κάψει τον φορτιστή ήθελα να ρωτήσω επειδή βρήκα ένα που είναι ακριβώς αυτο που θέλω αλλα στα 90watt ενώ ο υπολογιστής μου δεν γράφει ποσά βατ είναι. Παίζει σημασία αυτο η μόνο τα αμπερ συνεχούς που βγάζει και τα βόλτ; Ευχαριστω για οποιαδήποτε βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.