Jump to content

πρόβλημα με με την εκτύπωση!

Recommended Posts

Παιδία έχω ένα πρόβλημα με έναν εκτυπωτή lexmark 120 laser είναι.όταν εκτυπώνω στο φύλλο που βγαίνει, έχω μια γραμμή δεξια του φύλλου με κάτι στάμπες από πάνω μέχρι κάτω!!!και αυτό μου το κάνει συνέχεια....τα γράμματα μου τα εκτυπώνη καλά...το χαρτί με λίγα λόγια είναι μουτσουριασμένο δεξια.οπώτε υποθέτω πως δεν πρέπει να είναι το μελάνι!!!μημπως ειναι το τυπανο???ξερει καπιος να με βοηθήση για να μην αγοράζο τσαμπα πράγματα...ευχαριστώ!!!:)

Ανοίγεις απο πίσω μια πλαστική "πόρτα" ( η οποία χρησιμεύει για να βγάζεις το χαρτί αν κολλήσει)

θα δεις αριστερά κ δεξιά απο ένα πράσινο πλαστικό με τα οποία κουμπώνει το τύμπανο.Αφού τα

κατεβάσεις το τύμπανο ξεκουμπώνει και το τραβάς έξω. Το τύμπανο θα πρέπει να είναι μώβ χρώματος

λείο και γυαλιστερό. Αν δεν είναι και δείς γραφίτη κοlλημενο σημαίνει ότι φταίει αυτό.Καθάρισε το

μόνο με βαμβάκι. Αν δεν φτιάξει είσαι για άλλο. Τιμή κανένα 50αρικό αν θυμάμαι καλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.