babinho Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2010 Παιδία έχω ένα πρόβλημα με έναν εκτυπωτή lexmark 120 laser είναι.όταν εκτυπώνω στο φύλλο που βγαίνει, έχω μια γραμμή δεξια του φύλλου με κάτι στάμπες από πάνω μέχρι κάτω!!!και αυτό μου το κάνει συνέχεια....τα γράμματα μου τα εκτυπώνη καλά...το χαρτί με λίγα λόγια είναι μουτσουριασμένο δεξια.οπώτε υποθέτω πως δεν πρέπει να είναι το μελάνι!!!μημπως ειναι το τυπανο???ξερει καπιος να με βοηθήση για να μην αγοράζο τσαμπα πράγματα...ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Οκτώβριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Τα τονερ του ειναι τα γνήσια? αν οχι παίζει να ειναι απο κει το πρόβλημα.Αν δεν ειναι απο κει τοτε το πιο σιγουρο ειναι να εχει θεμα το τυμπανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Οκτώβριος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 ΓΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ!ΤΥΜΠΑΝΟ...ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ???ΣΥΜΦΕΡΕΙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Οκτώβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Ανοίγεις απο πίσω μια πλαστική "πόρτα" ( η οποία χρησιμεύει για να βγάζεις το χαρτί αν κολλήσει)θα δεις αριστερά κ δεξιά απο ένα πράσινο πλαστικό με τα οποία κουμπώνει το τύμπανο.Αφού τακατεβάσεις το τύμπανο ξεκουμπώνει και το τραβάς έξω. Το τύμπανο θα πρέπει να είναι μώβ χρώματοςλείο και γυαλιστερό. Αν δεν είναι και δείς γραφίτη κοlλημενο σημαίνει ότι φταίει αυτό.Καθάρισε τομόνο με βαμβάκι. Αν δεν φτιάξει είσαι για άλλο. Τιμή κανένα 50αρικό αν θυμάμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Οκτώβριος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 :dance3:σ'ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.