Jump to content

Πιο να πιστεψω ? ? ?

Elpis

Recommended Posts

ρε παιδια κατι παραξενο συμβαινει με τις θερμοκρασιες μου.. το motherboard monitor δειχνει αλλα και το pcalert της msi αλλα.. πιο απο τα δυο να πιστεψω ?

και οι δυο φωτο ειναι σε idle την ιδια περιπου στιγμη (και τα δυο προγραμματα ειναι στην τελευταια εκδοση τους..)

κατι ακομα.. στο motherboard monitor οταν επελεξα τη μητρικη μου ειχε για το βιος

1)>=5,4

2)<5,4

επειδη μπερδευτικα λιγο.. εγω εχω το 5,6 και επελεξα το 2)... οκ ειναι ε ?

φωτο 1:

post-522-1416070831,2421_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 16:03]

κατι ακομα.. στο motherboard monitor οταν επελεξα τη μητρικη μου ειχε για το βιος

1)>=5,4

2)<5,4

επειδη μπερδευτικα λιγο.. εγω εχω το 5,6 και επελεξα το 2)... οκ ειναι ε ?

Μου αρέσει να κάνω την δασκάλα.

Το 5.6 είναι μεγαλύτερο ή ίσο του 5,4 ( >=5,4) ή μήπως είναι μικρότερο ( <5,4 ) ;

Elpis δεν ξερω αν εχεις ενα πολυμετρο για να μετρησεις τις τασεις του συστηματος σου (τροφοδοτικο + μητρικη) το οποιο προτεινεται ανεπιφυλακτα..............

Μην πιστευεις τι δειχνουν τα προγραμματα ειναι για το γαμο του Καραγκιοζη στο προγραμμα που εχω φτιαξει θα βρεις οδηγιες για το πως θα το κανεις.........

Οι 52 βαθμοι ενταξει δεν ειναι και τραγικη θερμοκρασια φαντασου οτι ο δικος μου στην SLK947U εχει βαρεσει μεχρι κι 60 βαθμους λογω των κτηνοβολτ αν ειχα αλλη μητρικη θα εδειχνε αλλα νουμερα το τεστ αφης ειναι μια λυση αλλιως μπορεις να παρεις ενα θερμομετρο για να μετρας με σιγουρια τη θερμοκρασια του επεξεργαστη τεσπα μη φοβασαι σε γενικες γραμμες θερμοκρασιες κατω των 55 βαθμων ειναι σκυλια οι AMD δεν ψοφανε ευκολα.........

Πιστευοντας οτι δε θα τον κρατησεις καμμια δεκαετια ετσι? :D

Αρχική απάντηση από Grace [Χθες, στις 22:56]

Μου αρέσει να κάνω την δασκάλα.

Το 5.6 είναι μεγαλύτερο ή ίσο του 5,4 ( >=5,4) ή μήπως είναι μικρότερο ( <5,4 ) ;

ωπ.. αρα εκανα χαζομαρα...

δεν τα παω και τοσο καλα στα μαθηματικα.. αλα με καθηγητες που λενε οτι 12/6=3 τι μπορεις να μαθεις ? (λολ) :p

Αρχική απάντηση από SeanKon [Σήμερα, στις 19:58]

Εμενα η δασκαλα μου ητανε και σε αλλα καλη δασκαλα γιαυτο με εμαθε καλα μαθηματικα κι οχι μονο............:D :D :D :D :D :D

lol..... μπορεις να μου βρεισ και εμενα μια τετια καθηγιτρια ? :) :) :):jump: :jump: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.