Warlord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2010 παιδια καλημερα. εδω κ 3 μερες εχω το εξης προβλημα με την οθονη της υπογραφης μου.οταν παταω το κουμπι power δεν αναβει καθολου κ κανει τα εξησ 2 πραματα. αν εχω σβηστο το pc με μονο την οθονη ανοιχτη, τοτε αναβοσβηνει σταθερα κ με μικρη φωτεινοτητα το μπλε λαμπακι του power της οθονης, ενω αν εχω ανοιξει ταυτοχρονα κ το pc ή το xbox δεν αναβει τπτ. κ στις 2 περιπτωσεις η οθονη ειναι τελειως σβηστη κ καταμαυρη ουτε λειτουργουν τα μενου της, σα να μη παιρνει καν ρευμα.. Μετα σε τελειως τυχαια στιγμη κ εχοντας βγαλει/βαλει το καλωδιο τισ τροφοδοσιας της μερικες φορες αναβει μονη της κ μενει αναμενη κανονικα κ δουλευει κανονικα με τισ ωρες.. αν την κλεισω ομως κ σε 1 δευτερολεπτο την ξανανοιξω παλι το ιδιο..η οθονη αγοραστηκε το 2008 κ απτην αρχη δουλευει μεσω UPS. θεμα με την καρτα γραφικων δεν υπαρχει. εχω συνδεσει τωρα μια αλλη οθονη πανω κ δουλευει κανονικα.ειναι εντοσ εγγυησης απο e-shop..κατευθειαν rma η υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
venom7 Οκτώβριος 20, 2010 #2 Οκτώβριος 20, 2010 Άμα δοκίμαζες χωρίς το UPS?Επίσης όταν πρόκειται για οθόνη,τότε αν δεν κάνω λάθος με την εγγύηση απυθύνεσαι με την εταιρία (LG στην προκειμένη περίπτωση) κατευθείαν και όχι με το κατάστημα που έγινε η αγορά.Και τα βρίσκεις με αυτούς.Πολλές φορές έρχονται και την ελέγχουν και μαζί τους έχουν ήδη μια ίδια για αλλαγή επι τόπου(LG,Samsung)!
NooDle Οκτώβριος 20, 2010 #3 Οκτώβριος 20, 2010 φίλε μου πάρε το τηλέφωνο της LG απο κάπου και παρτους τηλέφωνο απλα να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς και να είσαι κοντά στην θόνη γιατί θα σου ζητήσουν το S/N της. Και αφου τελείωσεις θα σου δώσουν ενα φαξ να στείλεις την απόδειξη απο την ώρα που θα την στείλεις σε 2 μέρες θα έρθει ένας κυριούλης (κουριερ λέγεται) και μια κουτα στο χέρι. θα την ανοίξετε μάζι, θα βγάλετε την καινουργια, θα βάλετε την παλιά μεσα, θα υπογράψεις κάτι χαρτάκια και θα είσαι έτοιμος
Warlord Οκτώβριος 21, 2010 Author #4 Οκτώβριος 21, 2010 παιδια πηρα την lg κ μουπαν ακριβως αυτα πουπε παραπανω ο noodle. επειδη ομως δεν υπαρχει πλεον αυτη διαθεσιμη η μου την παιρνουν κ τη φτιαχνουν η μου φερνουν μια LG W2442PA-SF. Δε την ξερω αυτη παρα μονο οτι ειναι πιο καινουρια κ αναλυσης 1920χ1080 ενω αυτη πουχα (L246WH) 1920χ1200.. α επισης ειναι ασπρη (κατι που θαθελα να αποφυγω αν τελικα ειναι ιδιων χαρακτηριστικων)τι με συμφερει λετε? καποιος που ναχει δει κ τις 2 ή εστω να ξερει την 2η?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.