venom7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 Σκέφτομαι την αγορά ενός δίσκου 1TB και έχω βρει 2 σε πολύ καλή τιμή αλλά δε ξέρω ποιον να προτημίσω και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Είναι αυτοί...1)Υπολογιστές :: Hardware :: Σκληροί Δίσκοι :: SATA :: PCs :: HDD SAMSUNG 1TB SATA 32MB F3 3.5-HD103SJ - E-Gate just Open the Gate....2)Western Digital Caviar Blue WD10EALS 1TB HDD (32MB Cache, 7200RPM, Sata II) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.grΘα ήθελα παρακάλώ να μου διευκρυνίσεται και τον λόγο.Μία ακόμη ερώτηση που έχω είναι...Ποια η διαφορά ανάμεσα στους wd caviar green και black?Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Οκτώβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Οι green είναι φιλικοί προς το περιβάλλον ενώ οι black υψηλών επιδόσεων. Τουτέστιν οι green, μιας και για τους black είναι εύκολα αντιληπτό που στοχεύουν, έχουν προηγμένη διαχείριση ενέργειας, ενσωματωμένη αναστολή λειτουργιών αλλά όλα αυτά φυσικά έχουν και τον αντίστοιχο αντίκτυπο στις επιδόσεις. Σίγουρα δεν κάνουν για δίσκο λειτουργικού ή για συνεχή χρήση αλλά μάλλον μόνο για backup. Εκτός εάν είσαι τόσο ευσυνείδητος και τόσο ευαίσθητος οικολογικά που οι επιδόσεις δεν παίζουν κανέναν ρόλο για εσένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Οκτώβριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Σκέφτομαι την αγορά ενός δίσκου 1TB και έχω βρει 2 σε πολύ καλή τιμή αλλά δε ξέρω ποιον να προτημίσω και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Είναι αυτοί...1)Υπολογιστές :: Hardware :: Σκληροί Δίσκοι :: SATA :: PCs :: HDD SAMSUNG 1TB SATA 32MB F3 3.5-HD103SJ - E-Gate just Open the Gate....2)Western Digital Caviar Blue WD10EALS 1TB HDD (32MB Cache, 7200RPM, Sata II) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.grΘα ήθελα παρακάλώ να μου διευκρυνίσεται και τον λόγο.Μία ακόμη ερώτηση που έχω είναι...Ποια η διαφορά ανάμεσα στους wd caviar green και black?Σας ευχαριστώ!green = eco δλδ 5200-7200 στροφές => μειωμένες επιδόσεις και κρύοςblack = performance δλδ 7200 στροφές και πιο γρήγορος στην εύρεση δεδομένωντώρα για το 1ο ερώτημα WD caviar blue γιατί?? γιατί είναι και σχετικά γρήγορος και κρύος και σχετικά αθόρυβος όπως κάποιος μπορεί να το περιγράψει. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα και με τους δυο οπότε για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το τι έχει λεχθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Παιδιά έκανα πατατιά!Ήθελα να πω ανάμεσα στον blue και τον black ποια είναι η διαφορά!Για τον green ξέρω!Σόρρυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Τελικά μπορείτε να μου πείτε την διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο?Και επίσης ποιον να προτημίσω guys? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Οκτώβριος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 εγω εχω black ειχα κ τον περιβοητο blue στα 640 της wd,ο black ειναι λιγο φασαριας γενικα αλλα απο επιδοσεις ειναι πολυ καλος,ο blue επισης εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα ειναι καμια 10αρια mb κατω σε επιδοσεις κ τωρα που κοιταζα επισης ο black εχει 5ετη εγγυηση σε σχεση με τον blue που εχει 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 21, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 αν τον θες μονο για δεδομένα-αποθηκη, green απο μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 21, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Κοιτάξτε...τον θέλω και για αποθήκη αλλά και για games μιας και ο ssd που έχω για τα games δεν πολύ-βοηθάει πουθενά πιστεύω και λέω να τον δώσω.Αλλά δεν είμαι ανάμεσα σε green και κάποιον άλλο αλλά ανάμεσα σε αυτούς που ρωτάω στην αρχή!Από αυτούς ποιον προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 21, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 στατιστικά ,μου έχουν μείνει 4-5 blue στον τόπο samsung 3-4 ειχα, δεν έχουν θέμα green απο αρχες τις χρονιάς (4 εγώ, πάνω από 10 συγγενείς και φίλοι) και καμια αστοχία γιαυτό και επιμένω :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 21, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Δλδ να μην εμπιστευτώ τους blue λες,ε? Χμμμμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.