Jump to content

Battlefield Bad Company 2 (25CM Clan)

ManolisX

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

21:00?

lazy σου παραχωρω με ευχαριστηση τη θεση μου μιας και θα λειπω το βραδυ..

an oldman for an oldman!

καλη τυχη παιδες!

enjoy! keep it up!

Μια φορά ειπα και γω να πάιξω και οι αντίπαλοι δεν εμφανίστηκαν :jester:

Ετσι, τον φόβο μου να εχουν :hehe:

Μια φορά ειπα και γω να πάιξω και οι αντίπαλοι δεν εμφανίστηκαν :jester:

Ετσι, τον φόβο μου να εχουν :hehe:

Εκλασες και δεν μπηκαν στον server; :p

Παιδιά,σήμερα αγόρασα το bc2 :fist: και ήθελα να σας ρωτήσω...

[NOOB Mode: ON] Αυτη εδώ η clan τι ακριβώς είναι? server? αν ναι πως μπορώ να μπω? [NOOB Mode: Off]

αυτο εδω ειναι μια παρεα μερικων παιδιων απο το παρον φορουμ ,που αποφασισαν για χαβαλε να μπουνε σε ενα πρωταθληματακι ,οπου συμμετεχουν κανονικες ομαδες..το πρωταθλημα αφορα αγωνες 4 εναντιον 4 του αγαπημενου μας παιχνιδιου...

κανε μια αναζητηση στο κεντρικο θεμα του παιχνιδιου στο τμημα του φορουμ "gaming" και θα βρεις πληροφοριες για το καινουριο σου παιχνιδι και πως μπορεις να παιξεις με παιδια μεσα απο αυτο το φορουμ..

σερβερ βρισκεις μεσα απο το μενου του παιχνιδιου βαζοντας καταλληλες λεξεις κλειδια..

πχ "greek" αν ψαχνεις ελληνικους σερβερ...

κτλ..

Ευχαριστώ sofix!! με κατατόπησες πλήρως!! :T:

Δεν είναι αυτό για μένα,γιατι δεν το κατέχω ακόμα το άθλημα....αργότερα ίσως..

Και πάλι ευχαριστώ!:T:

@kolofagos αν θελει μπορεις να μπεις,δεν εχουμε περιορισμους για τα join.Εξαλου για τον χαβαλε μας παιζουμε ολοι.:T:

merge posts plz!

τσιτεραδες,

ποτε εχουμε ματσακιον;

@μανωλακη(aka mikros tsiteras)

τα μισα dog tags του Lazy ειναι δικα μου...stats pading οταν παιζαμε καθε μερα μαζι στις αρχες αντιπαλοι και με ειχε πελατη:dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.