ManolisX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 Εδω τα νεα που αφορουν την Clan μας,ωστε να μην μοληνουμε το αλλο thread Pavly,αν δεν σου ειναι κοπος,μετακινησε τα posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Ρε Μανωλάκη ποιο ειναι το password?(χρειάζεται?) Τι κάνατε πάλι και πηρατε penalty point Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 πως μπορω να μπω στο clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Οκτώβριος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Διοτι ειχα δωσει λαθος guid στον tehawpah :hang3: Overclock στειλε μου πμ αυριο,τωρα παω για υπνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Απλα LOL!!1 Penalty point for 25CM( Other (Use of Stationary weapon)Με λιγα λογια καποιος εκανε τν RamboΔν πειραζει ομως..Ηταν το καλυτερο game μεχρι τωρα στο League..Μας βλεπω να μας πετανε εξω απο τα penalty στο τελος..LOL:tomato:Eπισης λογω του stationary ξαναπαιξαμε το round. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Τελικά θα με ενημερώσει κάποιο "παλουκάρι" αν χρειάζεται password και ποιο είναι?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Τελικά θα με ενημερώσει κάποιο "παλουκάρι" αν χρειάζεται password και ποιο είναι??????Για που βρε το pasw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 20, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Για που βρε το pasw?Χθες σε μια φαση εισασταν εσυ με τον sofo και παιζατε σε εναν 8ρη server. Ειπα να μπω να πω ενα γεια αλλα μου ζητουσε password....:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 20, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Χθες σε μια φαση εισασταν εσυ με τον sofo και παιζατε σε εναν 8ρη server. Ειπα να μπω να πω ενα γεια αλλα μου ζητουσε password....:hang3:Ηταν ο server τον Hesc..Περιμεναμε να μαζευτουμε για το match..Επρεπε να μπεις ts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 20, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Αρα θελει pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 20, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 τελικα μας το ριξανε το πεναλτυ ε;χαχαχαη ομαδα ειναι σε σουπερ επιπεδο...!!:triniti:να φανταστεις δεν εχουμε κανει ποτε προπονηση,εγω μεχρι τωρα δεν ειχα παιξει ποτε 4-4 squad rush και δεν ξερουμε ουτε τους χαρτες παμε στα τυφλα...:dance3:εχει χαβαλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 20, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Πρεπει να ερθει ο "παππους" σε κανενα ματσακι :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 20, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Πρεπει να ερθει ο "παππους" σε κανενα ματσακι :triniti: ο παππους μαλλον ειχε παει 15νθημερη με τα καπη, γιατι εχει χαθει απο τo "πεδιομαχης κακια παρεα 2" μερες τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Οκτώβριος 20, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Grandpa! Ασε το Battlefield και πανε πολεμησε το ζαχαρο μην σε χασουμε.Εισαι και σε μια σεβαστη ηλικια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 20, 2010 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Βρε αντε να μου χαθείτε...σεβασμος μηδεν Εχω ξεκινησει πάλι :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 20, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 τελικα μας το ριξανε το πεναλτυ ε;χαχαχα η ομαδα ειναι σε σουπερ επιπεδο...!!:triniti: να φανταστεις δεν εχουμε κανει ποτε προπονηση,εγω μεχρι τωρα δεν ειχα παιξει ποτε 4-4 squad rush και δεν ξερουμε ουτε τους χαρτες παμε στα τυφλα...:dance3: εχει χαβαλε ! Προπονηση??Τι ειναι αυτο???Πραγματικα αυτους τους χαρτες 1η φορα τους παιζω... Το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι μαζευομαστε τελευταια στιγμη ξερω εγω..να φανταστειτε ουτε καν ξερουμε ποιοι θα παιξουν..Ειδικα χτες πεθανα οταν με πηρε ο ManolisX-(Rambo wannabe με το stationary:triniti:) τηλ κατα τις 10 οτι παει σπιτι και θα μπει σε λιγο και λεω οκ..και ημουν μονο εγω κ sofix μεσα και σκεφτομουν ποιος αραγε θα ειναι ο 4ος και αν βρεθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 24, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Που ειστε ολοι???Ξυπνηστε!!Εχουμε αγωνα σημερα..Να υπενθυμισω να βαλετε το WAC ESL: Battlefield - Battlefield: Bad Company 2 - Greece - ESL - The eSports League Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 24, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Τι ωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 24, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Τι ωρα;21:00..Ξερω παιζει κ η Παναθα αλλα δν κραταει πολυ ο καθε αγωνας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 24, 2010 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 21:00..Ξερω παιζει κ η Παναθα αλλα δν κραταει πολυ ο καθε αγωνας..Μπα δεν με νοιάζει για το βαζελο. Ρε συ με τι οπλα παίζετε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.