Jump to content

Battlefield Bad Company 2 (25CM Clan)

ManolisX

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Απλα LOL!!

1 Penalty point for 25CM

( Other (Use of Stationary weapon)Με λιγα λογια καποιος εκανε τν Rambo

Δν πειραζει ομως..Ηταν το καλυτερο game μεχρι τωρα στο League..

Μας βλεπω να μας πετανε εξω απο τα penalty στο τελος..LOL:tomato:

Eπισης λογω του stationary ξαναπαιξαμε το round.

Χθες σε μια φαση εισασταν εσυ με τον sofo και παιζατε σε εναν 8ρη server. Ειπα να μπω να πω ενα γεια αλλα μου ζητουσε password....:hang3:

Ηταν ο server τον Hesc..Περιμεναμε να μαζευτουμε για το match..

Επρεπε να μπεις ts..

τελικα μας το ριξανε το πεναλτυ ε;

χαχαχα

η ομαδα ειναι σε σουπερ επιπεδο...!!:triniti:

να φανταστεις δεν εχουμε κανει ποτε προπονηση,εγω μεχρι τωρα δεν ειχα παιξει ποτε 4-4 squad rush και δεν ξερουμε ουτε τους χαρτες παμε στα τυφλα...:dance3:

εχει χαβαλε !

τελικα μας το ριξανε το πεναλτυ ε;

χαχαχα

η ομαδα ειναι σε σουπερ επιπεδο...!!:triniti:

να φανταστεις δεν εχουμε κανει ποτε προπονηση,εγω μεχρι τωρα δεν ειχα παιξει ποτε 4-4 squad rush και δεν ξερουμε ουτε τους χαρτες παμε στα τυφλα...:dance3:

εχει χαβαλε !

Προπονηση??Τι ειναι αυτο???Πραγματικα αυτους τους χαρτες 1η φορα τους παιζω...:tomato:

Το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι μαζευομαστε τελευταια στιγμη ξερω εγω..να φανταστειτε ουτε καν ξερουμε ποιοι θα παιξουν..Ειδικα χτες πεθανα οταν με πηρε ο ManolisX-(Rambo wannabe με το stationary:triniti:)

τηλ κατα τις 10 οτι παει σπιτι και θα μπει σε λιγο και λεω οκ..και ημουν μονο εγω κ sofix μεσα και σκεφτομουν ποιος αραγε θα ειναι ο 4ος και αν βρεθει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.