Jump to content

διαχωρισμός στο bandwidth γίνεται?

kots

Recommended Posts

γεια σας

έχω ένα sagem (connx) που δίνει ίντερνετ σε δύο υπολογιστές.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι ο κάθε υπολογιστής να μπορεί να τραβήξει μόνο μέχρι το 50% από την διαθέσιμη ταχύτητα του ίντερνετ. γίνεται κάτι τέτοιο μέσα από το ρούτερ?

ευχαριστώ.

Από όσο ξέρω μόνο μέσο Software στο κάθε PC.

πχ Netlimiter, εγκαθιστάς το netlimiter σε κάθε PC και ορίζεις να έχει μέγιστο bandwidth "xxx" kb/ms (δυστυχώς δεν μπορείς να ορίσεις mbps).

Εάν πχ ξέρεις πως το maximum θεωρητικό/πραγματικό bandwidth σου είναι 1000kb/s, ορίζεις 500kb/s στο κάθε PC.

Βασικα και στο ενα πισι να το βαλει παλι το ιδιο κανει,μιας και το ενα θα παιρνει με οριο το 500 ενω το υπολοιπο θα πηγαινει στο αλλο...

σε αυτή την περίπτωση όμως ο υπολογιστής που δέν έχει περιορισμό θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 100% της γραμμής και όχι μέχρι 50% που χρειαζόμαστε, αυτό ίσως έχει σάν αποτέλεσμα να μπουκώνει την γραμμή ο υπολογιστής χωρίς περιορισμό και να μήν είναι διαθέσιμο το internet στον 2ο υπολογιστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.