BStath Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 Ένας γνωστός ήρθε από το σπίτι τις προάλλες και είδε το Dreambox 500S (original, όχι κλώνος) και εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες του και σκέφτεται να αγοράσει ένα DM500 και αυτός.Μιας και εγω θελω να παω σε HD (και είμαι ανάμεσα σε DM 500HD και DM 800 PVR, original πάντα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο) σκέφτομαι να το προτείνω να πάρει το δικό μου. Η ερώτηση είναι Πόσο να το δώσω ?Το έχω 5 χρόνια, Gemini 4.7/mgcamd1.35a, κανένα πρόβλημα ποτέ, δεν είναι ανοιγμένο (ταινία ασφαλείας ανέπαφη), το κουτακι τα manual τα πάντα όλα και την απόδειξη αγοράς ακόμα.ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι αγγελία, ΜΗΝ στειλετε Π.Μ.Edit: αλλάχτηκε ο τίτλος μιας και πάει αλλου η κουβέντα (στο τι να πάρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 κάνα 80 με το ζόρι.90 έχει ο κλώνος με ένα χρόνο εγγύηση.370 κάνει ο 500hd και 460 ο 800hd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Περίπου 70ευρώ είναι καλά για original 500άρη.Θα σου πρότεινα για κλώνο 800άρη......παίζω εδώ και 1 χρόνο με έναν dm800hd cccam 2.1.4 gemini 5.1 bl76 sim 2.01 και είναι αστέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Οκτώβριος 20, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα λεφτά του τα έχει βγάλει και τσάμπα να το δώσω. Αλλα δεν θα το δώσω θα το κρατήσω για backup ή server ή για να το κάνω δώρο σε κανένα φίλο (σε τέτοιους καιρούς που ζούμε ακόμα και κάτι μτχ μπορεί να είναι πολύτιμο δώρο σε κάποιον).Τώρα είδα και skroutz τις τιμές: DΜ800 κλώνος κάνει ~240. DΜ800 orig κάνει ~430 ενώ τον DM500HD μόνο original τον βρίσκω στα ~330Από έξω μπορώ να φέρω (ολα μεσα + ταχυδρομικά) DM800 original @ 340E και DM500HD original @ 270E. Εσωτερικό δίσκο λέω να μην βάλω ήδη έχω case (USB + eSata) + HDD 640GB.Το πρόβλημά μου τώρα είναι το εξής: Γιατί να προτιμήσω τον DM800 από τον DM500HD όταν ο 800άρης έχει 300ΜΗz MIPS cpu όταν ο DM500HD έχει 400ΜΗz MIPS cpu ? Βέβαια τα 240Ε του κλώνου DM800 είναι πολύ δελεαστικα (περίπου τόσο είχα πάρει τον DM500 που έχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Και γώ στο ίδιο ακριβώς δίλημμα ήμουν και τελικά κατέληξα σε κλώνο 800 απο κίνα (τον αγόρασα απ'ευθείας απο εκει οχι απο ελληνικό κατάστημα) και είναι μια χαρά υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενημερώσεων απο θέμα firmware κτλ και είναι αρκετά βελτιωμένος απο θέμα hardware σε σχεση με παλιότερους κλώνους οποτε δύσκολα θα σου παρουσιάσει προβλήματα κτλ... Απλά φρόντισε αυτό που θα αγοράσεις να ειναι sim 2.01 και να έχει bl75 ή 76. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 έχε υπόψιν σου ότι αν τον θες για Nova μην τον αγοράσεις μιας και δε θα παίζει η κάρτα, αφού την παντρεύουν με το δικό τους δέκτη και δεν ξεπαντρεύεται με τίποτα Εγώ το δικό μου το Dreambox το έβαλα στην άκρη γι'αυτό το λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Και γώ στο ίδιο ακριβώς δίλημμα ήμουν και τελικά κατέληξα σε κλώνο 800 απο κίνα (τον αγόρασα απ'ευθείας απο εκει οχι απο ελληνικό κατάστημα) και είναι μια χαρά υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενημερώσεων απο θέμα firmware κτλ και είναι αρκετά βελτιωμένος απο θέμα hardware σε σχεση με παλιότερους κλώνους οποτε δύσκολα θα σου παρουσιάσει προβλήματα κτλ... Απλά φρόντισε αυτό που θα αγοράσεις να ειναι sim 2.01 και να έχει bl75 ή 76.Απο που τον αγορασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Οκτώβριος 20, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 έχε υπόψιν σου ότι αν τον θες για Nova μην τον αγοράσεις μιας και δε θα παίζει η κάρτα, αφού την παντρεύουν με το δικό τους δέκτη και δεν ξεπαντρεύεται με τίποτα Εγώ το δικό μου το Dreambox το έβαλα στην άκρη γι'αυτό το λόγο Φίλος μου, πιο ξεροκέφαλος από μένα, πάτησε πόδι και του δώσαν κάρτα Nova που δεν χρειάζεται πάντρεμα. 4 χρόνια συνδρομητής Nova + Forthnet. Για ψάξε το λίγο !(imho) Μεγάλη βλακεία να πληρώνεις 50τόσα ευρώ το μήνα για ΝΟΒΑ και να σε αναγκάζουν να χρησιμοποιείς αυτήν την μπακατέλα, να σου χρεώνουν το PVR με τον μήνα και το HD !!! Oυτε 20/μήνα δεν θα έδινα. 60Ε τον μήνα κοστίζουν ΚΟΡΥΦΑΙΑ μπουκέτα που αξίζουν κάθε δεκάρα. Και γώ στο ίδιο ακριβώς δίλημμα ήμουν και τελικά κατέληξα σε κλώνο 800 απο κίνα (τον αγόρασα απ'ευθείας απο εκει οχι απο ελληνικό κατάστημα) και είναι μια χαρά υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενημερώσεων απο θέμα firmware κτλ και είναι αρκετά βελτιωμένος απο θέμα hardware σε σχεση με παλιότερους κλώνους οποτε δύσκολα θα σου παρουσιάσει προβλήματα κτλ... Απλά φρόντισε αυτό που θα αγοράσεις να ειναι sim 2.01 και να έχει bl75 ή 76.Για δώσε info (link), πότε τον πήρες & πόσο ? γιατί τωρα έχουν σφίξει τα τελωνεία για δέματα εκτός EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 20, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 η γυναίκα μωρέ βλέπει. Εγώ δεν προλαβαίνω. Ειδάλως σιγά μην τους τα έσκαγα. Επίσης στους παλιούς συνδρομητές άφησαν τις παλιές κάρτες (αν ήταν σχετικά καινούρια versions) οπότε παίζουν με τα dreambox κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Οκτώβριος 20, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 η γυναίκα μωρέ βλέπει. Εγώ δεν προλαβαίνω. Ειδάλως σιγά μην τους τα έσκαγα. Επίσης στους παλιούς συνδρομητές άφησαν τις παλιές κάρτες (αν ήταν σχετικά καινούρια versions) οπότε παίζουν με τα dreambox κτλ. Εκείνου του την άλλαξαν (είχε παλιά) όπως σε όλους του συνδρομιτές και δεν έπαιζε. Στο τηλεφωνο του είπαν να την βάλει στον δέκτη τους για να παίξει και μετά δεν έπαιζε στον HD PVR δέκτη του (αγορασμένος 1-2 χρόνια πριν στο χιλιάρικο, δεν ξέρω μάρκα). Ξανα τηλέφωνο και του λένε να βλέπει από την μπακατέλα !!! Και πήγε από κεί (forthnet shop) και παραλίγο να τα κάνει λαμπογιαλο ! Γιαυτό σου λέω να το ψάξεις.Εν τέλη του έδωσαν άλλη κάρτα που έπαιζε παντού. Μας αντιμετωπιζουν πρώτα σαν κλέφτες, μετά σαν 50ευρα και μετά σαν πελάτες. Ουστ. Μου ζητώ συγνώμη για το offtopic αλλά και εγώ (μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου) τους τα έδινα τα 50/μήνα ! 500HD ή 800PVR ? και γιατί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 20, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Στους νέους πελάτες δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ελεύθερη κάρτα.Θα σου πρότεινα να πάρεις από κατάστημα εδώ και όχι στο εξωτερικό μιας και υπάρχει περίπτωση αν χρειαστείς την εγγύηση να το στείλεις στα κεντρικά στην Γερμανία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 20, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Εγω σου προτεινω να παρεις τον spiderbox 7000 ή ακομα καλυτερα τον 9000Εχει πολλες δυνατοτητες κ φοβερη εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Οκτώβριος 20, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 ^^ δεν ειναι linux αυτός φιλε, δεν μπορεί να τρέξει ότι θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 20, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 ccam παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Οκτώβριος 20, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 και ? ελληνικούς υποτιτλους βάζει on-line από db σε ταινία που παίζει το RAI1 ?linux box only.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 20, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 21, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Απο που τον αγορασες?Φίλος μου, πιο ξεροκέφαλος από μένα, πάτησε πόδι και του δώσαν κάρτα Nova που δεν χρειάζεται πάντρεμα. 4 χρόνια συνδρομητής Nova + Forthnet. Για ψάξε το λίγο !(imho) Μεγάλη βλακεία να πληρώνεις 50τόσα ευρώ το μήνα για ΝΟΒΑ και να σε αναγκάζουν να χρησιμοποιείς αυτήν την μπακατέλα, να σου χρεώνουν το PVR με τον μήνα και το HD !!! Oυτε 20/μήνα δεν θα έδινα. 60Ε τον μήνα κοστίζουν ΚΟΡΥΦΑΙΑ μπουκέτα που αξίζουν κάθε δεκάρα.Για δώσε info (link), πότε τον πήρες & πόσο ? γιατί τωρα έχουν σφίξει τα τελωνεία για δέματα εκτός EU.Απο ebay το είχα βρεί τώρα ο seller δεν υπάρχει πια μάλλον τους βάλαν χερι που πουλάγανε μούφα δέκτες. Κάπου στα 190€ ειχε βγει με ΕΜS απο κίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 22, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Γενικα δεν εχει πολλους πωλητες με dreambox στο ebay.Ξερεις κανεις καμια "σιγουρη" πηγη απο Κινα - χονγκ κονγκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 22, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Όταν έψαξα εγώ βρήκα καποιους απο το ebay και τον πηρα απο εκει. Τωρα για "σίγουρη" πηγη δεν ξέρω. Ψάξε σε κανα Alibaba Manufacturer Directory - Suppliers, Manufacturers, Exporters & Importers αλλά θέλει ψάξιμο και να δοκιμάσεις για να βρείς κάποιον αξιόπιστο. Για 30-40€ διαφορά πάντως καλύτερα παρε απο εδώ τώρα πιά ο καθένας πουλάει και θα έχεις και κάπου να τον επιστρέψεις σε περίπτωση προβλήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 22, 2010 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Στο Alibaba οι περισσοτεροι ειναι απατεωνες.Το θεμα ειναι οτι θελω 4-5 κομματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.