kolofagos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 Χαιρετώ όλους τους συνλαμπίτες....Επειδή το cd το modern warfare 2 εκτελέστηκε πριν καμια βδομάδα απο ένα μικρό που ήρθε σπιτι μου (που το βρήκε και το έσπασε δεν ξέρω....τι να πω...)Τώρα θέλω να το ξανα-αγοράσω,και θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε εμπειρίες απο stock house προϊόντα,απο το πλαισιο,γιατί αν το αγοράσω καινούργιο έχει 30-35Ε ενώ στο stock έχει 22..μεγάλη διαφορά..Να το αγοράσω μεταχειρισμένο? ή να το πάρω καινούργιο γιατί ίσως να έχω προβλήματα στο μέλλον?..που δεν νομίζω..
o polonos Οκτώβριος 19, 2010 #2 Οκτώβριος 19, 2010 Αν εσπασε μονο το cd και εχεις την αδεια. Κατεβασε το απο το ιντερνετ και χρησιμοποιησε το δικο σου cd-key.
Trooper Οκτώβριος 19, 2010 #4 Οκτώβριος 19, 2010 Χαιρετώ όλους τους συνλαμπίτες....Επειδή το cd το modern warfare 2 εκτελέστηκε πριν καμια βδομάδα απο ένα μικρό που ήρθε σπιτι μου (που το βρήκε και το έσπασε δεν ξέρω....τι να πω...)Τώρα θέλω να το ξανα-αγοράσω,και θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε εμπειρίες απο stock house προϊόντα,απο το πλαισιο,γιατί αν το αγοράσω καινούργιο έχει 30-35Ε ενώ στο stock έχει 22..μεγάλη διαφορά..Να το αγοράσω μεταχειρισμένο? ή να το πάρω καινούργιο γιατί ίσως να έχω προβλήματα στο μέλλον?..που δεν νομίζω..Αφου το εχεις κανει activate στο steam account σου, το cd δε χρειάζεται πλέον. Μπορεις οποτε θέλεις απλά να κανεις login στο steam account σου και να το ξανακατεβάσεις.
kolofagos Οκτώβριος 19, 2010 Author #5 Οκτώβριος 19, 2010 Α οκ παιδια! Θα το κατεβάσω...αφου δεν χρειάζεται να το αγοράσω ξανά..:dance3:Ευχαριστώ!
MrCrowley83 Οκτώβριος 19, 2010 #6 Οκτώβριος 19, 2010 Αν εσπασε μονο το cd και εχεις την αδεια. Κατεβασε το απο το ιντερνετ και χρησιμοποιησε το δικο σου cd-key.
Herc Νοέμβριος 10, 2010 #7 Νοέμβριος 10, 2010 Να κανω μιε ερωτηση.Τα προιοντα του stock house, ειναι αυτο που λεμε stock.Δηλαδη μεινανε απουλητα, ηταν-ειναι εκθεσιακα και επειδη ηρθαν τα καινουργια μοντελα πωλουνται με χαμηλη τιμη για να φυγουν.Η ειναι μεταχειρισμενα-επισκευασμενα- ελλατωματικα-καποιος τα πηρε τα δουλεψε και μετα τα επεστρεψε, χωρις κουτια και αλλα πολλα. Ενδιαφερομαι για αυτο Enermax Liberty Eco ELT620AWT-ECO PSU (620W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr
partsa Νοέμβριος 10, 2010 #8 Νοέμβριος 10, 2010 Απ οτι ξερω καποια κομματια ητανε εκθεσιακα και καποια αλλα απλως εχουν χαλασμενη συσκευασια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.