Jump to content

2 x Z5500

Jim@kiS

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω 2 τετοια συστηματα 8α η8ελα να μου πειτε πρωτα πως 8α τα βγαλω και τα 2 απο το pc και δευτερον πως 8α βαλω το δευτερο σετ στο δωματιο

32672700.jpg

το δωματιο ειναι αυτο 8α μπορουσατε να μου πειτε πως να βαλω το δευτερο σετ για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα?

Το δευτερο δωματιο το αριστερο ξεχασε το, κανε πως δεν υπαρχει αυτο που σου διχνω με το αριστερο δωματιο ειναι οτι δεν ειναι κλειστο το δωματιο!!!

στο δεξια χωρο 8α μπουν και τα δευτερα ιχεια αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω δηλαδη και το δευτερο woofer και τα αλλα 5 ιχεια!εκτος αυτου και τα 2 ιχοσυστηματα 8α βγαινουν απο μια καρτα ιχου απο ενα pc δηλαδη αυτο που 8ελω να κανω ειναι το 10.2 και ρωταω πως να τα βγαλω απο μια καρτα και πως να το στησω που να βαλω τα woofer και τετοια!

ετσι μιλαμε για διπλασια δυναμη?και απλα πισω απο την καρτα παιρνω Y και βγαζω 2 εξοδους?

ναι ...εκτος και αν εχεις 2 ψηφιακες εξοδους ομοαξωνικη και οπτικη μαζι...ειδαλως Υ 2 εκτασεις για τα 3 χρωματα...

αν δε γλιστρανε ενα πανω στο αλλο...ειναι βαρια και δε κουνανε μην ανησυχεις...ομως αν δε βολευει...βαλτα διπλα διπλα...αλλα οχι κολλητα για να αεριζονται...τα "μπασα"...20 εκατοστα τουλαχιστον αποσταση...δοκιμασε καλυτερα να τα βαλεις σε 2 διαφωρετικες γωνιες...ή δεξια και αριστερα απο αντικειμενο, οπως ο καναπες ας πουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.