Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2010 Γεια σας παιδια εχω 2 τετοια συστηματα 8α η8ελα να μου πειτε πρωτα πως 8α τα βγαλω και τα 2 απο το pc και δευτερον πως 8α βαλω το δευτερο σετ στο δωματιο το δωματιο ειναι αυτο 8α μπορουσατε να μου πειτε πως να βαλω το δευτερο σετ για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Οκτώβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Δυο δορυφορους πανω απο τον καναπε θα ειχαν ισως αποτελεσμα..Εκτος και αν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Οκτώβριος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Το δευτερο δωματιο το αριστερο ξεχασε το, κανε πως δεν υπαρχει αυτο που σου διχνω με το αριστερο δωματιο ειναι οτι δεν ειναι κλειστο το δωματιο!!!στο δεξια χωρο 8α μπουν και τα δευτερα ιχεια αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω δηλαδη και το δευτερο woofer και τα αλλα 5 ιχεια!εκτος αυτου και τα 2 ιχοσυστηματα 8α βγαινουν απο μια καρτα ιχου απο ενα pc δηλαδη αυτο που 8ελω να κανω ειναι το 10.2 και ρωταω πως να τα βγαλω απο μια καρτα και πως να το στησω που να βαλω τα woofer και τετοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 5.1x2 θα εχεις.απλα βαλτα πανω στα αλλα.ετσι τα εχω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Οκτώβριος 19, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 ετσι μιλαμε για διπλασια δυναμη?και απλα πισω απο την καρτα παιρνω Y και βγαζω 2 εξοδους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Οκτώβριος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 ετσι μιλαμε για διπλασια δυναμη?και απλα πισω απο την καρτα παιρνω Y και βγαζω 2 εξοδους?ναι ...εκτος και αν εχεις 2 ψηφιακες εξοδους ομοαξωνικη και οπτικη μαζι...ειδαλως Υ 2 εκτασεις για τα 3 χρωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Οκτώβριος 19, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 το woofer να το βαλω το ενα πανω στο αλλο ή να το βαλω το ενα δεξια και το αλλο αρισταρα απο το γραφειο οπως βλεπεται στην φοτο ή δεξια και αριστερα απο τον καναπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Οκτώβριος 19, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 αν δε γλιστρανε ενα πανω στο αλλο...ειναι βαρια και δε κουνανε μην ανησυχεις...ομως αν δε βολευει...βαλτα διπλα διπλα...αλλα οχι κολλητα για να αεριζονται...τα "μπασα"...20 εκατοστα τουλαχιστον αποσταση...δοκιμασε καλυτερα να τα βαλεις σε 2 διαφωρετικες γωνιες...ή δεξια και αριστερα απο αντικειμενο, οπως ο καναπες ας πουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 19, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Θα μου άρεσε ένα απόλυτα συμμετρικό setup με την παρακάτω μορφή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Οκτώβριος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Κ γω προς αυτο που λεει ο nickstamat λεω να πας. Με την διαφορά ότι θα σου λεγα να βάλεις τα 2 σαμπ σε μια γωνία το καθένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Οκτώβριος 19, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 στις γωνιες δεν γινεται να πανε τα sub γιατι στην αριστερι μερια εχει καλοριφερ και στην δεξια ειναι το τραπεζακι της τηλεορασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.