Jump to content

Kubuntu προβλημα με wirelles card!!!Linuxαδες τα φωτα σας!!!!!!

petroSEXtreme

Recommended Posts

Λοιπον εφτιαξα ενα απλο μηχανιματακι για να παιζει μονο ενα demo video ,και μουσικη στο μαγαζι.Το προβλημα μου ειναι οτι στην πρωτη εναρξη ειχα κανονικα wireless,μετα απο επανεκινηση (στο 2ο boot me Kubuntu)μου βγαζει κανονικα την επιλογη wirelless on/off αλλα δεν βλεπει κανενα δικτυο....:wall:

Με kubuntu δεν εχω ασχοληθει πολυ και απο χτες το βραδυ εχω σπασει το στομαχι μου αλλα τιποτα.....

Καμια ιδεα απο τους Linux Lovers??????

Εκπέμπει κανονικά το access point; Μήπως έχει κολήσει; Μπορείς να δεις από την κονσόλα αν έχει φορτωθεί σωστά η κάρτα σου;

lspci (ή lsusb αν είναι usb η ασύρματη κάρτα δικτύου)
lsmod
ifconfig -a
iwconfig

To access point δεινει κανονικα.Και αποτι καταλαβα την εντοπιζει την καρτα γιατι με τις εντολες που μου εδωσες αν ειναι πανω (usb καρτα) μου βγαζει wireless interface.χωρις την καρτα δεν το βγαζει.

Και με το lsusb μου βρησκει πληκτρολογιο ποντικι και μια ραλινκ καρτα που λογικα ειναι η καρτα δικτυου (γιατι αμα βγαλω το usb χανεται...).

Καμια ιδεα????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.