Jump to content

Σας κολλάει το pc για 1-3sec όταν ξεκινάτε να γράψετε ένα dvd στο sata dvd-rw σας?

fits79

Recommended Posts

Σας κολλάει το pc για 1-3sec όταν ξεκινάτε να γράψετε ένα dvd στο sata dvd-rw σας?

Και όταν λέω κολλάει δεν εννοώ μεχρι και το ποντίκι απλά όλα τα προγράμματα και ότι εχω ανοιχτό για αυτό το 1 δευτερόλεπτο έχουν κολλήσει ίσα - ίσα για να ξεκινήσει η εγγραφή του dvd ή dvd+r dl(Κολλάει όταν ξεκινάει να γράψει και το 2 layer του dvd).

Γιατί συμβαίνει αυτό και υπάρχει λυση?

αν πιανουν τα χερια σου θα σου προτεινα

ανοιγμα και καθαρισμα το ματι του lazer γιατι πιανουν σκονη

και αρχιζουν διαφορα

υγ εγω χρησιμοποιω καθαρο οινοπνευμα και μια βατονετα

και λιγο φυσημα γενικο

Ρε δεν είπα ότι το dvd-recorder δεν μου δουλεύει για να θέλει καθάρισμα το lazer απλά όταν ξεκινάει να γράψει dvd+r dl δισκάκια για 1 δευτερόλεπτο κολλάει το pc μετά όλα καλά.

Και το κάνει ΜΟΝΟ στα dvd+r dl δισκάκια όχι σε άλλα(Απλά dvd & cd).

Update τους οδηγους για το chipset απο το site της intel και οχι απο το windows update. Αφου κολλαει ο διας για 1sec μαλλον ειναι θεμα interrupt, σε τι επιπεδο δεν μπορω να μαντεψω.

Αν περασεις τα drivers και δεν δεις φως, μαλλον το drive φταιει...

Όχι το drive ΔΕΝ φταίει γιατί σε win xp sp3 greek μια χαρά δούλευε και δουλεύει και όπως προείπα το κάνει ΜΟΝΟ σε dvd+r dl disc

Όσο για τα intel chipset drivers αυτά δεν εννοείς?

Το έκανα και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και το έτρεξα και με παράμετρο -overall επομένως στάνταρ πέρασε όλους τους drivers από την αρχή.

Μήπως είσαι σε P35 mobo; Αν ναι, πιθανότατα φταίνε οι οδηγοί, οπότε δες παρακάτω:

Δυστυχώς η ιντελ δεν έχει βγάλει drivers για win7 σε αυτό το chipset. Και εμένα μου παρουσιάζει διάφορα - τυχαία όμως - προβλήματα στα 7x64 που δεν είχα στα xp. Τα περισσότερα λύθηκαν με εγκατάσταση vista64 οδηγών.

Άλλα λέει στη περιγραφή του εν λόγο αρχείου.

Δες λίγο:

Operating Systems:

Windows 2000*, Windows 7*, Windows 7, 32-bit*, Windows 7, 64-bit*, Windows Server 2003 Enterprise x64 Edition*, Windows Server 2003 Standard Edition*, Windows Server 2003 Standard x64 Edition*, Windows Server 2003*, Windows Server 2008*, Windows Vista 32*, Windows Vista 64*, Windows Vista*, Windows XP Home Edition*, Windows XP Media Center Edition*, Windows XP Professional x64 Edition*, Windows XP Professional*

• 5 weeks later...

Δοκίμασα 4 διαφορετικά dvd-recorders.

2 ide atapi & 2 sata.

Και στα 2 sata μου έκανε το κλασικό κόλλημα αλλά και στα δυο ide atapi ΔΕΝ μου έκανε απόλυτος κανένα κόλλημα.

Τι στο καλό παιζει ρε παιδιά παίζει εδώ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.