Jump to content

TRANSCEND AXE RAM DDR2 2GB εγγυηση

magicman

Recommended Posts

TRANSCEND AXE RAM DDR2 2GB (2X1GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

εκανα ενα φορματ... κ αρχισαν οι μπλε οθονες.. εβαλα να τρεξει memtest, κ βγαζει κατι χιλιαδες λαθη...

οι μνημες ειναι αγορασμενες απο πλαισιο?.ξερει κανεις τι εγγυηση εχουν?

θα μου τις αλλαξουν αν παω? εχω την αποδειξη αν κ εχουν περασει 2 χρονια..

δεν βλεπω να υπαρχει τι ιδιο κιτ. υπαρχει αυτο. Transcend AxeRam 2GB DDR2-1066 Ram Kit (PC2 8500, 5-5-5-15, TX1066QLJ-2GK / TX1066QLU-2GK) Bulk - Μνήμες - plaisio.gr

που γραφει lifetime εγγυηση

πηρα στο πλαισιο. οκ lifetime εχουν. θα ενημερωσω τι θα γινει.

αφου χθες δεν φορτωνε τπτ ,ουτε seven , ουτε fefora! στην αρχη νομιζα οτι ειναι δισκος. αλλα ειναι οκ..

παιδια θυμιστε μου λιγο, δεν υπαρχουν ιδιες ..

αρα τι γινεται? πιστωτικο στην αρχικη τιμη αγορας? ή μου δινουν καποιες αλλες με παρομοια χαρακτηριστικα?

γιατι εγω ειχα δωσει 80 ευρω τοτε.. τωρα αντιστοιχες κανουν 20-25 ευρω.

Λογικά η θα σου δωσουν τις ιδιες αν υπάρχουν ή κατι παρεμφερες αν υπάρχει.Ίσως σου δώσουν κατι απο stock house που κατα καιρους φαιρνει κομματια σαν το δικο σου. Εμενα με μια asus μητρικη αυτο μου ειχαν κανει. Τωρα για πιστωτικό δεν ξέρω προσωπικα αν σου βγάζουν συμφωνα με τα χρήματα που εχεις πληρωσει ή αναλογα με το ποσο κανουν τωρα οι μνήμες σου.

stock house δεν παιζει να δεχτω. καινουριες ειχα πληρωσει...

Καινούριες επιστρέφεις όμως; Έχει δει πουθενά να επιστρέφεις κάτι που χάλασε μετά από 2 χρόνια χρήσης και να δικαιούσαι ολοκαίνουριο ανταλλακτικό;

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ό,τι σου δώσουν, αρκεί να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και επίσης lifetime warranty. Αυτό είχες, αυτό θα συνεχίσεις να έχεις.

Καινούριες επιστρέφεις όμως; Έχει δει πουθενά να επιστρέφεις κάτι που χάλασε μετά από 2 χρόνια χρήσης και να δικαιούσαι ολοκαίνουριο ανταλλακτικό;

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ό,τι σου δώσουν, αρκεί να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και επίσης lifetime warranty. Αυτό είχες, αυτό θα συνεχίσεις να έχεις.

απο στοκ πλαισιου οι μνημες εχουν μονο 6 μηνες εγγυηση!!!!!!!! αρα δεν μπορουν να σου δωσουν απο στοκ! μονο αν τις παρουν απο εκει και απλα πανω στην αποδειξη χτυπησουν την σφραγιδα για lifetime εγγυηση!

γιατι να παρω κατι απο στοκ, που μπορει να εχει χρησιμοποιηθει αλλου? θελω κατι κλειστο στο κουτι.

Δεν εχω προβλημα, να παρω κατι με παρομοια χαρακτηριστικα(οχι υποδεεστερο), κ την ιδια παλι εγγυηση.

Αυτό ναι, αλλά προφανώς δε μπορείς να απαιτήσεις να έχει και την ίδια αξία που είχαν οι μνήμες σου πριν 2 χρόνια. Δεν έχει και σημασία βέβαια πόσο κάνουν.

Θα ήταν καλό να ρωτήσεις αν γίνεται να πάρεις κάτι καλύτερο (ένα κιτ 2x2 GB) πληρώνοντας μια διαφορά, ανάλογα με την οποία θα κρίνεις αν σε συμφέρει. Απλά θα πρέπει να τους το πεις πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την αντικατάσταση, γιατί μετά έχει μεγαλύτερη διαδικασία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.