kostasdriver Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Γνωριζει κανεις κανεναν προγραμμα που μπορεις να δεις διπλοεγγραφες στο δισκο.....π.χ. διπλες ταινιες εικονες κτλ.!!!! εψαχνα κ δε βρηκα κατι :nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Ενδιαφερομαι και εγω για ενα τετοιο προγραμμα ...κυριως για foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pain Οκτώβριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Καλησπέρα!πολύ καλό είναι αυτό! Awesome Duplicate Photo Finder - Find and remove duplicate or similar images:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Πρεπει να εχει πεσει πολυ "υλικο" απο 4chan ε? :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Οκτώβριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 εγώ χρησιμοποιώ αυτό. προσωπικά μου αρέσει γιατί μπορεί να βρει όλους τους τύπους αρχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Αν εχω 2 φωτο ή video ιδια αλλα με διαφορετικη ονομασια φανταζομαι οτι μπορει να τα βρει ετσι ?(αναφερομαι σε αυτο που προτεινει ο stathid90) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Οκτώβριος 21, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 υποθέτω, λέει find files with same content.απλώς όταν βγάζει την λίστα στο τέλος εγώ πάντα τα ταξινομώ με βάση το μέγεθος τον αρχείων , γιατί βγάζει ένα σορό αρχεία των windows ή αρχεία προγραμμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Σας ευχαριστω για της απαντησεις....δοκιμασα αυτο που ειπε ο stathid90 και με βολεψε!!! :dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2010 Διαβασα οτι κανει κ για mP3. To εχει δοκιμασει κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.