Jump to content

laptop,αλλαγη windows και εγγυηση

pug_f_e

Recommended Posts

παιδια εχω ενα λαπτοπ toshiba και ειχε τα vista πανω. εβαλα τα 7 μετα και χαλασε το πληκτρολογιο . Αν το παω για αλλαγη ,αφου ειναι εντος εγγυησης ,πρεπει να το επαναφερω στα vista η ασχετο?

πήγαινε το λάπτοπ στην Ideal χωρίς το σκληρό δίσκο. Αν σου πουν μα μου θα πεις οτι τα δεδομένα τα χρειάζομαι και δεν έχει καμιά σχέση η βλάβη στο πληκτρολόγιο με την εγκατάσταση στο software.

Ideal S.A. είναι η αντιπροσωπεία για toshiba laptops στην Αθήνα και είναι δίπλα μου στον Κολωνό.

Αν θες μπορώ να μεσολαβήσω για να το παραδώσω στην Ideal και να στο στείλω και Σαλόνικα μιας και περνάω συχνά από εκεί. :)

πήγαινε το λάπτοπ στην Ideal χωρίς το σκληρό δίσκο. Αν σου πουν μα μου θα πεις οτι τα δεδομένα τα χρειάζομαι και δεν έχει καμιά σχέση η βλάβη στο πληκτρολόγιο με την εγκατάσταση στο software.

Για να αφαιρέσει τον σκληρό δίσκο, πρέπει να ανοίξει το laptop κι αν ανοίξει το laptop χάνει την εγγύηση, έτσι δεν είναι; :hmm:

Δεν χάνει την εγγύηση αν ανοίξει και αφαιρέσει το σκληρό δίσκο ΟΥΤΕ αν προθέσει/ αλλάξει τη μνήμη ή τον επεξεργαστή του λάπτοπ εφόσον αφαιρούνται χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει η βίδα με το guarrantee seal sticker.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.