pug_f_e Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 παιδια εχω ενα λαπτοπ toshiba και ειχε τα vista πανω. εβαλα τα 7 μετα και χαλασε το πληκτρολογιο . Αν το παω για αλλαγη ,αφου ειναι εντος εγγυησης ,πρεπει να το επαναφερω στα vista η ασχετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 πήγαινε το λάπτοπ στην Ideal χωρίς το σκληρό δίσκο. Αν σου πουν μα μου θα πεις οτι τα δεδομένα τα χρειάζομαι και δεν έχει καμιά σχέση η βλάβη στο πληκτρολόγιο με την εγκατάσταση στο software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 mmm ωραια ιδεα αυτη.αλλα ποια ειναι η ideal?επισης ειμαι Θεσσαλονικη.Εχει και εδω τετοιο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Ideal S.A. είναι η αντιπροσωπεία για toshiba laptops στην Αθήνα και είναι δίπλα μου στον Κολωνό. Αν θες μπορώ να μεσολαβήσω για να το παραδώσω στην Ideal και να στο στείλω και Σαλόνικα μιας και περνάω συχνά από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 18, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 τα toshiba έχουν collect and return από acs courier Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC-maniac! Οκτώβριος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 πήγαινε το λάπτοπ στην Ideal χωρίς το σκληρό δίσκο. Αν σου πουν μα μου θα πεις οτι τα δεδομένα τα χρειάζομαι και δεν έχει καμιά σχέση η βλάβη στο πληκτρολόγιο με την εγκατάσταση στο software. Για να αφαιρέσει τον σκληρό δίσκο, πρέπει να ανοίξει το laptop κι αν ανοίξει το laptop χάνει την εγγύηση, έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC-maniac! Οκτώβριος 18, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 όχι. Τι εννοείς με το όχι, δεν χάνει την εγγύηση αν το ανοίξει; That's perfect αν είναι αλήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Δεν χάνει την εγγύηση αν ανοίξει και αφαιρέσει το σκληρό δίσκο ΟΥΤΕ αν προθέσει/ αλλάξει τη μνήμη ή τον επεξεργαστή του λάπτοπ εφόσον αφαιρούνται χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει η βίδα με το guarrantee seal sticker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.