wesker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Πήρα σήμερα ένα πολυμηχάνημα της Epson και συγκεκριμένα το μοντέλο ΒΧ300F. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει και fax και η ερώτησή μου είναι η εξής: Στην πρίζα που έχω στο δωμάτιό μου είναι και το router μου οπότε βάζω ένα splitter. Στην υποδοχή την μία θα μπεί το router, στην άλλη το Epson moy. Εκει που θα μπεί το Epson πρέπει να βάλω και φιλτράκι;
wesker Οκτώβριος 18, 2010 Author #4 Οκτώβριος 18, 2010 Ναι σκεψου το φαξ σου σαν τηλεφωνικη συσκευη....Οπότε έχουμε τηλεφωνική γραμμή->σπλίτερ: 1) φιλτρο-> πολυμηχάνημα 2) ρούτερ
SirDiman Οκτώβριος 19, 2010 #5 Οκτώβριος 19, 2010 Εχω διαβασει οτι αν εχεις ADSL δεν λειτουργεί το fax γιατι πολυ απλα χρειάζεται να συνδεθεί με dial up σύνδεση.(με καθε επιφύλαξη)
cna Οκτώβριος 19, 2010 #6 Οκτώβριος 19, 2010 Αυτό ισχύει αν έχεις VoIP γραμμή όπου απλά θα πρέπει να δηλώσεις στην εταιρία ότι θα χρησιμοποιήσεις και Fax για να προβεί στις κατάλληλες ρυθμίσεις της γραμμής σου. Κατά τα άλλα στις κλασσικές γραμμές ADSL δουλεύει κανονικότατα με splitter.
wesker Οκτώβριος 19, 2010 Author #7 Οκτώβριος 19, 2010 Αυτό ισχύει αν έχεις VoIP γραμμή όπου απλά θα πρέπει να δηλώσεις στην εταιρία ότι θα χρησιμοποιήσεις και Fax για να προβεί στις κατάλληλες ρυθμίσεις της γραμμής σου. Κατά τα άλλα στις κλασσικές γραμμές ADSL δουλεύει κανονικότατα με splitter.Θελει και φίλτρο όμως,ε;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.