oxide Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 παιδια ψαχνω εναν ελληνικο webhost (οι servers ας είναι και έξω). Χρειάζομαι λίγο χώρο και λίγο/μέτριο bandwidth για προσωπική ιστοσελίδα.Δηλαδή 50mb (και πολύ λέω) και 2gb αντίστοιχα. Με ενδιαφέρει: -να είναι συνεννοήσιμοι στο τηλέφωνο και να μην πέφτουν κάθε 3 και λίγο. -να έχει cpanel (& fantastico) -apache -2 η και παραπάνω mysql τα χρήματα που διαθέτω είναι γύρω στα 2-3ε το μήνα. Αν δεν το απαγορεύουν οι κανόνες του forum, δεν με πειράζει να μου προτείνετε δική σας εταιρία. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 προσωπικά είμαι στην INTEC Hosting Solution - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Κατοχύρωση Domain Names - Κατασκευή Ιστοσελίδων και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και όσες φορές χρειάστηκα, είχα άμεση βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Εγώ είμαι στον Lyras Διαδικτυακές υπηρεσίες και εφαρμογές Internet - Lyras Υπηρεσίες Internet 801 100 100 100 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Οκτώβριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 MyIP net-Works Web Hosting Domains and Internet Services Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 MyIP net-Works Web Hosting Domains and Internet ServicesΔεν θα το έλεγα ότι είναι και φθηνός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Greek Web Hosting ::HyperHosting.gr:: Domain Registration and Dedicated Servers in Greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Tophost.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 20, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον..φαινεται οτι υπαρχουν αρκετοι αξιοπιστοι ελληνικοι hosts. Εχω καταληξει απλα προτιμω να μην πω τον host ακομα, μεχρι τουλαχιστον να σιγουρευτω οτι ειναι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.