MrCrowley83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2010 Παιδες γεια σας!!Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με αγορες απο εξωτερικο. Εκτος απο μεταφορικα τι αλλες χρεωσεις παιζουν? Με την εγγυηση? ΠΧ Αγοραζω μια καρτα η οποια εδω στοιχιζει 500 ευρα. Την παιρνω απο μαγαζι εξωτερικου 400 ευρα. Τι αλλο πληρωνω? Μετα απο 1 μηνα χαλαει η καρτα. Τι κανω?Και γενικοτερα θα μου ηταν χρησιμη οποιαδηποτε αλλη πληροφορια σχετικα με το θεμα!!Ευχαριστώ εκ των προτερων!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Δεν ειναι τοσο ευκολο..! Θα πρεπει να βρεις ενα καλο μαγαζι με καλες κριτικες που να ειναι αξιοπιστο! Τωρα οσον αφορα τα μεταφορικα εχουν ενα Χ ποσο, αλλες χρεωσεις δεν υπαρχουν εντως Ε.Ε ! Εαν παρεις κατι απο Αμερικη πληρωνεις τελωνια και δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει να σου φορτωσουν! Επισης ΠΑΝΤΑ με απλη αποστολη και ας κανει 15 μερες να ερθει..! Εαν σου χαλασει η καρτα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να την στειλεις στην εταιρια! ( π.χ asus , gigabyte , bla bla bla ) Διοτι μπορει να μπλεξεις με 3ους και να γινει μπερδεμα, διοτι μιλαμε για εξωτερικο και οχι το καταστημα στην Ελλαδα που πας και κανουν αυτοι τα κουμαντα τους! Τελος εαν απο το αντικειμενο που θες να παρεις , η εταιρια του εχει online store τοτε μπορεις να το παρεις απο εκει..! Και μην ξεχασεις! Ε.Ε = 0 τελωνιο , Αμερικη = Τελωνιο και 1002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Επισης ΠΑΝΤΑ με απλη αποστολη και ας κανει 15 μερες να ερθει..!'Ολες μου οι αγορές από εξωτερικό έγιναν με courier και μάλιστα ζήτησα από το πωλητή/μαγαζί να μου αναφέρει τη χρέωση προς Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Οκτώβριος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 OK καλα ως εδω!! Κανενα καλο μαγαζι εχετε υπ οψιν σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 'Ολες μου οι αγορές από εξωτερικό έγιναν με courier και μάλιστα ζήτησα από το πωλητή/μαγαζί να μου αναφέρει τη χρέωση προς Ελλάδα.Φιλε hero ισως να τα ξερεις καλυτερα απο εμενα..διοτι και εγω αλλους ρωτησα για να μαθω και μου ειπαν τα παραπανω..!OK καλα ως εδω!! Κανενα καλο μαγαζι εχετε υπ οψιν σας?Τι ειδους μαγαζι ψαχνεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Φιλε hero ισως να τα ξερεις καλυτερα απο εμενα..διοτι και εγω αλλους ρωτησα για να μαθω και μου ειπαν τα παραπανω..!Δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσεις απλή αποστολή από εξωτερικό (εντός ΕΕ). Το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι ένα tracking code και την ασφάλεια ότι θα το παραλάβεις.OK καλα ως εδω!! Κανενα καλο μαγαζι εχετε υπ οψιν σας? Αφού είπες ότι βρήκες μαγαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.