Jump to content

Παραγγελία προσφοράς παιχνιδιων από Getitnow. Σας ήρθαν?

tragikos

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Μίλησα μαζί τους σήμερα και με ενημέρωσαν πως τα games της προσφοράς έχουν 10 ημέρες παράδοση και πως αναμένουν νέα παραλαβή συντόμως.

Σε ερώτησή μου σχετικά με την πιθανότητα ακύρωσης των παραγγελιών λόγω μη ύπαρξης αποθέματος, μου απάντησαν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και πως όλες οι παραγγελίες θα εκπληρωθούν κανονικά.

Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως δεν πρόλαβα το Bioshock 2 όσο υπήρχε απόθεμα :(

η δικιά μου παραγγελία λέει ότι είναι καταχωρημένη... αρα υποθέτω ότι απλώς περιμένουν παραλαβή για να στείλουν... αν όχι για ποιο λογο να ειναι καταχωρημένη...?

Εμενα μου ηρθε mail σημερα οτι τα πραγματα ειναι στην acs κ αυριο πρωι θα εχω στα χερια μου τα πρωτα 16 παιχνιδια!Αναμενω κ τα υπολοιπα 14 παιχνιδια κ το ps3 move starter kit που εχω παραγγειλει.ΣΙΓΟΥΡΑ στα περισσοτερα εγραφε παραδοση 3,4-10 μερες παιδια.

Αυριο θα σας πω αν ηρθαν αυτα που ειχα παραγγειλει.

Εμενα μου ηρθε mail σημερα οτι τα πραγματα ειναι στην acs κ αυριο πρωι θα εχω στα χερια μου τα πρωτα 16 παιχνιδια!Αναμενω κ τα υπολοιπα 14 παιχνιδια κ το ps3 move starter kit που εχω παραγγειλει.ΣΙΓΟΥΡΑ στα περισσοτερα εγραφε παραδοση 3,4-10 μερες παιδια.

Αυριο θα σας πω αν ηρθαν αυτα που ειχα παραγγειλει.

14+16=30 παιχνιδια;

πωπω φιλε θα λιωσεις στο gaming!!

14+16=30 παιχνιδια;

πωπω φιλε θα λιωσεις στο gaming!!

Μωρε στο gaming να λιωσει.

Μην φυγουν σε αγγελιες με επιβραβευση για τον κοπο του.

(Οπως καταλαβαινεις ειναι λιιιιγο παραξενο να αγοραζεις 30 γκεημς.Δεν υπονοω κατι παραπανω)

Κανενα νεο παντως στην περιπτωση μου.

Καμια ενημερωση περαιτερω.

Επρεπε να παραγγειλω κ αλλα!

Συγγενεις,φιλοι γνωστοι...Ειναι οτι πρεπει για δωρακια!

Κ αν μεινουν τα υπολοιπα θα τα δωσω κοντα στην τιμη που τα πηρα για να επωφελειθει κ κανενας αλλος...Αν κ δεν πιστευω να μ μεινει τιποτα...Το ιδιο ειχα κανει κ με τα flashακια απο το electroworld!Εδινα γυρω γυρω δωρακια 8 gb κ ολοι ηταν χαρουμενοι!

Επισης μολις ειδα οτι κ μια απο τις αλλες παραγγελιες ειναι στο καταστημα κ μπορω να παραλαβω αυριο.

Θα ενημερωσω αυριο να σας πω αν ηρθαν ολα κλπ.

Οσο για τις αγγελιες δεν εχω ορεξη να βγαλω 2-3 ευρω απο το καθενα.Αν ποθλησω καποια απο αυτα θα ειναι γιατι δεν τα ηθελε κανεις απο τους παραπανω που ειπα κ οι τιμες θα ειναι οι ιδιες η κατα 1-2 ευρω υψηλοτερες για να βγαλουμε βενζινες κλπ.Παντως σε καμια περιπτωση δεν αγορασα για να μεταπουλησω κ να βγαλω χρηματα.

Κ λες αν ηθελα να τα πουλησω να ειμαι τοσο βλακας κ να εγραφα οτι πηρα 30 παιχνιδια?? :p

Επρεπε να παραγγειλω κ αλλα!

.

οντως επρεπε να παραγγειλεις καμια 50αρια,διοτι απο 1-2 ευρω για 50 παιχνιδια,βγαζεις ανετα τις.. βενζινες για ολο το μηνα ..

Αγορακι μου πιστευε οτι θελεις.Δεν με αφορα η γνωμη σου!Ειπα οτι αν μου μεινουν 3-4 θα τα δωσω κ οχι ολα...Γιαυτο πρωτα πρεπει να μαθετε να διαβαζετε μερικοι κ μετα να απαντατε.

Anyway εγω απλα ηθελα να πω για την πορεια των παραγγελιων κ οτι αν παραλαβω αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στο getitnow.

τηλεφώνησα στο getitnow και μου είπαν ότι θα τα πάρω σίγουρα ... θέλουν 10 εργάσιμες άρα αφού η παραγγελία έγινε 14 τότε να τα περιμένω 26-27 οκτώβρη...

Anyway εγω απλα ηθελα να πω για την πορεια των παραγγελιων κ οτι αν παραλαβω αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στο getitnow.

Εγώ πάντως αν δεν παραλάβω το 1 και μοναδικό παιχνίδι που παρήγγειλα θα νιώσω κάπως αν παραλάβεις εσύ :p

Κ καλα θα κανεις να νιωσεις καπως.Σε τετοιες προσφορες παντως παραγγελνω οσα μου ερθει εκεινη την ωρα.Παντως κ με τις οθονες το getitnow αποδειχθηκε αξιοπιστο.Αλλοι παραγγειλανε 5-6 οθονες κ τις πηρανε ολοι.Καλο ειναι οταν βλεπεις τετοιες προσφορες να μην κοιτας μονο τον εαυτο σου αλλα να αγοραζεις κ για τους γυρω σου.3 ευρω για ενα παιχνιδι δεν ειναι τιποτα αλλα για ενα πιτσιρικι ειναι οτι καλυτερο για δωρακι....

Εγώ πάντως αν δεν παραλάβω το 1 και μοναδικό παιχνίδι που παρήγγειλα θα νιώσω κάπως αν παραλάβεις εσύ :p

:hehe:

Καλο ειναι οταν βλεπεις τετοιες προσφορες να μην κοιτας μονο τον εαυτο σου αλλα να αγοραζεις κ για τους γυρω σου.3 ευρω για ενα παιχνιδι δεν ειναι τιποτα αλλα για ενα πιτσιρικι ειναι οτι καλυτερο για δωρακι....

εγώ παρήγγειλα 4 διαφορετικούς τίτλους για μενα και επειδή ήξερα ότι ένας φίλος έχει κόλλημα με ένα παιχνίδι αγόρασα 2 ίδια... ελπίζω να μη νομίζετε ότι θα τα πουλήσω....:p

Δικα σου ειναι κ τα κανεις οτι θες...Ολοι λεμε για ηθικες αξιες κλπ αλλα οι μισες αγγελιες στα forum ειναι με προσφορες που τις πουλανε για να βγαλουν φραγκοδιφραγκα...Ο σκοπος ειναι αξιζει ο κοπος,ο χρονος κ η βενζινη-εισητηριο για την συναντηση που θα κανεις να πουλησεις ενα παιχνιδι για 1-2 ευρω που θα βγαλεις???Αν μιλαγαμε για 10 ευρω+ κερδος στο καθενα θα αξιζε.Δωστε χαρα σε κανενα ανηψακι-παιδακι!Γιορτες-Χριστουγεννα πλησιαζουν!!

Η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα της επιλογής σας

Θα περάσω το απόγευμα να το πάρω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.