Chosen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2004 Τι μπορει να γινει; Μπορει να ελεγχεται αυτοματα το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να ΜΗΝ μπορει να κανει reply ατομο διαφορετικο απο αυτο που εκανε το πρωτο ποστ; Μηπως να παμε στην "αλλη", πιο διαδεδομενη λυση (οριο ποστς); Εχετε καμια αλλη προταση;Εχει παραγινει το κακο, πεταγεται ο καθε ζαβλαμας που κανει τσακα-τσακα ενα reg μονο και μονο για να πεταξει ενα "το δινεις για 50 έουρα;" και ξενερωνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Δεν έχω παρά να συμφωνήσω.... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Κι εγω συμφωνω με τους παραπανω. Εχει παραγινει το πραγμα και δεν νομιζω να αρεσει στους mods να κανουν τους αστυφυλακες καθε λιγο και λιγακι και να διορθωνουνε αγγελιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1708 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Έχετε δίκιο παίδες, προσπαθώ να τις παρακολουθώ και να σβήνω τις απαντήσεις.Δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να ποστάρει μόνο ο δημιουργός της αγγελίας απάντηση, αλλά θα το δούμε.. Μέχρι τότε, κάντε ένα report post ώστε ότι μου ξεφεύγει να το διορθώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Λογικά θα υπάρχει κάποιος τρόπος , αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB.Αν προλάβω ( τώρα όσο θα είμαι Αθήνα ) να το κοιτάξω , και βρω κάτι , θα ποστάρω σε νέο topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 μόλις τελειώσεις με το phpbb κοίτα λίγο και το vbulletin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas μόλις τελειώσεις με το phpbb κοίτα λίγο και το vbulletin... Χαχαχα, sorry bill, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 25, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Θα το κλειδώνεις και θα μπορεί να κάνει ένα edit ο δημιουργός της αγγελίας για να κατεβάσει την τιμή ή να πει ότι πουλήθηκε κ.ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 25, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 ’μα κλειδωθεί, δεν επιτρέπει το edit.Αυτό που πρέπει να γίνει(και θα ψάξουμε το πως) είναι να διατηρηθεί το κλείδωμα κατά την απάντηση, απλά δικαίωμα απάντησης να έχει μόνο ο δημιουργός της αγγελίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 12:13] .............αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB. Αν προλάβω ( τώρα όσο θα είμαι Αθήνα ) να το κοιτάξω , και βρω κάτι , θα ποστάρω σε νέο topic. lolololololololololololol:D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 25, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Λογικά θα υπάρχει κάποιος τρόπος , αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB.Αν προλάβω ( τώρα όσο θα είμαι Αθήνα ) να το κοιτάξω , και βρω κάτι , θα ποστάρω σε νέο topic. :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 25, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Εχουμε ξεφυγει.Bill θες να κανεις ανταλλαγη με τον Dag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 25, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Λογικά θα υπάρχει κάποιος τρόπος , αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB. Αν προλάβω ( τώρα όσο θα είμαι Αθήνα ) να το κοιτάξω , και βρω κάτι , θα ποστάρω σε νέο topic. Ρε αυτός θα μου φάει τη δουλειά :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.