Jump to content

Σχετικα με τους ξεκαρφωτους στις αγγελιες:

Chosen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι μπορει να γινει; Μπορει να ελεγχεται αυτοματα το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να ΜΗΝ μπορει να κανει reply ατομο διαφορετικο απο αυτο που εκανε το πρωτο ποστ; Μηπως να παμε στην "αλλη", πιο διαδεδομενη λυση (οριο ποστς); Εχετε καμια αλλη προταση;

Εχει παραγινει το κακο, πεταγεται ο καθε ζαβλαμας που κανει τσακα-τσακα ενα reg μονο και μονο για να πεταξει ενα "το δινεις για 50 έουρα;" και ξενερωνουμε...

Κι εγω συμφωνω με τους παραπανω. Εχει παραγινει το πραγμα και δεν νομιζω να αρεσει στους mods να κανουν τους αστυφυλακες καθε λιγο και λιγακι και να διορθωνουνε αγγελιες.

Έχετε δίκιο παίδες, προσπαθώ να τις παρακολουθώ και να σβήνω τις απαντήσεις.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να ποστάρει μόνο ο δημιουργός της αγγελίας απάντηση, αλλά θα το δούμε.. Μέχρι τότε, κάντε ένα report post ώστε ότι μου ξεφεύγει να το διορθώνω.

Λογικά θα υπάρχει κάποιος τρόπος , αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB.

Αν προλάβω ( τώρα όσο θα είμαι Αθήνα ) να το κοιτάξω , και βρω κάτι , θα ποστάρω σε νέο topic.

Αρχική απάντηση από Voudas

μόλις τελειώσεις με το phpbb κοίτα λίγο και το vbulletin...:p

Χαχαχα, sorry bill, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ....... :D

Θα το κλειδώνεις και θα μπορεί να κάνει ένα edit ο δημιουργός της αγγελίας για να κατεβάσει την τιμή ή να πει ότι πουλήθηκε κ.ο.κ.

’μα κλειδωθεί, δεν επιτρέπει το edit.

Αυτό που πρέπει να γίνει(και θα ψάξουμε το πως) είναι να διατηρηθεί το κλείδωμα κατά την απάντηση, απλά δικαίωμα απάντησης να έχει μόνο ο δημιουργός της αγγελίας.

Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 12:13]

.............αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB.

Αν προλάβω ( τώρα όσο θα είμαι Αθήνα ) να το κοιτάξω , και βρω κάτι , θα ποστάρω σε νέο topic.

lolololololololololololol:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αρχική απάντηση από billpeppas

Λογικά θα υπάρχει κάποιος τρόπος , αλλά θέλει πολύ ψάξιμο μέσα σε όλη την phpBB.

:worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από billpeppas

Ρε αυτός θα μου φάει τη δουλειά :getlost: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.