Jump to content

Crusader II (the mitosis)

eleven

Recommended Posts

ianis παρε κι ενα βιδωτο του να δεις πως γίνεται ...

attachment.php?s=&postid=22567

όπως είπε θα έχει πλεξι για καπάκι , άσε που το ρακόρ που δείχνεις ειναι πολύ μεγαλύτερο

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από antonisk7

ianis παρε κι ενα βιδωτο του να δεις πως γίνεται ...

όπως είπε θα έχει πλεξι για καπάκι , άσε που το ρακόρ που δείχνεις ειναι πολύ μεγαλύτερο

Δηλαδή το ρακορ βιδωνει στα 5 mm του πλεξι??

• 2 weeks later...

Και μετά από μια μικρή διακοπή το έργο μας έφτασε στο τέλος του

Κυρίες και κύριοι οπως σας είχα πει σας παρουσιάζω το Crusader II (the mitosis)

post-62-1416070852,929_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 00:18]

Απο επιδοσεις πως παει τελικα?

Εχουμε αγώνα αύριο :D

Ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί ,μολις σημερα τελείωσε .Εχω βρει ένα εθελοντή για δοκιμή αλλα και αυτός έχει πολύ μαυρίλα με την δουλειά και εναι λίγο δύσκολο .Λείπιε και ο chroma για τις γιορτές.......................:confused:

Θα ήθελα να πώ επίσης, σε οσα παιδιά μου έχουν στείλει ΠΜ η email για μπλόκ και δεν έχω απαντήσει οτι περιμένω τις δοκιμές απο το νεο σχέδιο για να δω σε τι θα καταλήξω τελικά

post-62-1416070853,0303_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από eleven

Θα ήθελα να πώ επίσης, σε οσα παιδιά μου έχουν στείλει ΠΜ η email για μπλόκ και δεν έχω απαντήσει οτι περιμένω τις δοκιμές απο το νεο σχέδιο για να δω σε τι θα καταλήξω τελικά

Take your time! :)

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 00:29]

Εχουμε αγώνα αύριο :D

Περιμένουμε πως και πως να δούμε τις διαφορές!!! Αν θες πάντως προσφέρομαι και γω να τα δοκιμάσω:D

Mπράβο Μιχάλη!!!!! Κουκλί είναι πραγματικά :inlove:

Αχ πόσο θέλω έναν A64 και ένα Crusader II

αποκλείεται να μη πάει καλά το έκοψα εγώ με το μάτι :boxed:

στη φωτό φαίνεται να βρίσκει η αριστερή πλευρά του πλέξι πάνω στους πυκνωτές. Το κόψατε για να χωρέσει; Οπότε bye bye ευκολή τοποθέτηση σε Α64 μετά με το ίδιο μπλοκ. Θα θέλει αλλαγη πλέξι,σωστά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.