Jump to content

ahci και λιγόστευση πύρηνων ...

ARMAGEDDON

Recommended Posts

παιδιά help σήμερα έβαλα από το bios τους δίσκους από IDE σε ahci και ξεκίνησε τα κουλά :wall::wall::wall:

attachment.php?attachmentid=41153&stc=1&d=1287327050

βαζω ht τιποτα all πυρηνες cmos clear help :shout:

καμιά ιδέα

edit

απενεργοποίσα το ht και cmos κλπ ππ τώρα πήγαμε πάλη στους 4 real πυρήνες

edit

κάτι έχει πάθει το ht δεν δουλεύει σωστά και είναι όπως πάνω στην φώτο

post-14318-1416074637,2572_thumb.jpg

δεν κατάλαβες καλά, αλλά σε αυτό φταίω και εγώ που δεν έδωσα παραπάνω πληρφοριες ... είτε βάλω all είτε βάλω 1 είτα 2 ειτε 3 βγαίνει το απο πάνω ... μόλις απενεργοποιήσω το ht και εχω all τότε έχω τους 4 κανονικούς ...

έβγαλα και την μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια

δοκίμασε clear cmos και βγάλτον απο την μπρίζα για μισό λεπτο τον υπολογιστή(εμένα καμια φορά σκαλώνει η μία ethernet και πρεπει να τον βγάλω απο το ρεύμα για να ξεσκαλώσει).επίσης δοκίμασες να bootαρεις σε ενα ubuntu live cd να δεις αμα εκεί στα δείχνει καλά μήπως και έχουν σκαλώσει τα windows.

clear smos του έκανα .... τιποτα

τώρα σιγά σιγά από το μηδέν προσπαθώ να τον ξανά πάω στα 4 ... και όταν θα κάνουμε καμιά βδομάδα κατάληψη θα ασχοληθώ περισσότερο ...

μήπως φταίει ένα αρχειακή που έβαλα για να δουλέψει το achi

αλλά τέλος πάντων δεν το σκαλίζω άλλο το θέμα ... το πολύ να πάω για rma άμα μου την βιδώσει

και εγώ το πιστεύω αλλά βαριέμαι αφάνταστα να κάνω φορματ κλπ (πρέπει να διαβάσω)

επειδή δεν με καιει ακόμα το ht σταματάω το θέμα εδώ αν έχετε καμιά λύση ιδέα πείτε την .

και μέσα σε 15 λεπτά κατάφερα να τον πάω πάλι στα 4:dance3::magic::fun:

edit

(πάω να διαβάσω ένα δίωρο γιατί θα κάνω φόνο)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.