corrupted93 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2010 Καλησπερα, θελω να κανω format τον σκληρο δισκο ενος φιλου, ο οποιος εχει δεδομενα μεσα.Τον συνδεσα πριν λιγο στο pc μου, και οταν παω να bootαρω απο αυτον εμφανιζεται μπλε οθονη (λογικο).Προσπαθω να αντιγραψω τα δεδομενα που εχει στον δικο μου σκληρο,bootαρωντας κανονικα απο τον δικο μου, αλλα δεν μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια ενος χρηστη (access is denied). Ξερετε πως μπορω να αποκτησω προσβαση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Οκτώβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Εάν έχεις win vista/7 δοκίμασε να τρέξεις τον file explorer ως διαχειριστής. Μια άλλη απλή λύση είναι να κάνεις boot από linux live cd και να μεταφέρεις τα δεδομένα που θέλεις, με προσοχή εννοείται, από τον έναν σκληρό στον άλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Οκτώβριος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Εάν έχεις win vista/7 δοκίμασε να τρέξεις τον file explorer ως διαχειριστής. Μια άλλη απλή λύση είναι να κάνεις boot από linux live cd και να μεταφέρεις τα δεδομένα που θέλεις, με προσοχή εννοείται, από τον έναν σκληρό στον άλλον.Το Linux γράφει κανονικά και χωρίς προβλήματα σε partition NTFS; Ρωτάω γιατί παλιότερα που είχα ασχοληθεί (είχα και εγκατεστημένο κανονικά το Suse) ήταν έντονα προβληματική η εγγραφή σε NTFS και είχα ένα partition σε FAT32 ως ενδιάμεσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.