Jump to content

Κινητα dual sim - Ποιο?

AGGANIS13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω παρει ενα jaga με 2 sim αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος. Περισσοτερο με την διαρκεια της μπαταρια του (1-1,5 ημερα) με την σχεδον χαλια οθονη αφης αλλα κ με τα κολληματα στην δευτερη καρτα.

Θα το αλλαξω λοιπον...

Θελω προτασεις αλλα οχι σε κινεζικο...

Με ενδιαφερει να μηνεχει κολληματα στις καρτες και να εχει διαρκεια η μπαταρια του.

Για να βρω μοντελα που να ειναι dual sim , βρισκω.

Το θεμα ειναι να βρω καποιο αξιοπιστο κ χωρις προβληματα.

Για να βρω μοντελα που να ειναι dual sim , βρισκω.

Το θεμα ειναι να βρω καποιο αξιοπιστο κ χωρις προβληματα.

Το SAMSUNG D980 εχω και εγω πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση του και ειδηκα απο την μπαταρια

το φορτιζω 1 φορα την εβδομαδα (το χρησιμοποιω μονο για ομιλια μαλλον γιαυτο).

Αλλα γενικα ειναι πολυ καλο.:T:

Εχω ακουσει κ απο αλλους καλα λογια για το SAMSUNG D980.

Καποια αλλη επιλογη? Ισως καποια επιλογη φτηνοτερη?

Κάτι ακόμα, ο πατέρας μου με κάποιο τρόπο στον Γερμανό, είχε πάρει μια SIM που του είχαν περάσει μέσα δύο αριθμούς (υπηρεσιακό, προσωπικό) και το λογισμικό του κινητού έλεγχε τις γραμμές. Σε Nokia N73 όλα αυτά.

Μήπως να το ψάξεις αν μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο και να διαλέξεις ότι συσκευή γουστάρεις;

Αυτο γινεται οταν κ οι δυο σου καρτες ειναι στο ιδιο δίκτυο. Πχ οταν εχεις 1 συνδεση cosmote και 1 whatsup cosmote τοτε ναι μπορεις να το κανεις αυτο. Αν και για να διαλεξεις με ποια καρτα θελεις να παρεις τηλεφωνο ειναι μια διαδικασια που διαρκει μερικα δευτερολεπτα...

Οταν θελεις να εχεις 2 καρτες διαφορετικου δικτύου πχ μια vodaphone και μια cosmote τοτε θελεις υποχρεωτικα τηλεφωνο με 2 sim.

Εγώ που είχα και το έδωσα και 1-2 φίλοι μου είναι χαρούμενοι με τα κινεζάκια τους πάντως. Και υπέρχαρούμενοι με τις τηλεοράσεις τους!

Εγώ είχα προτιμήσει το slide κινητάκι που μοιάζει με το se w 995 σε μαύρο

Εγω εχω κακη εμπειρια με τα κινεζακια. Ισως και να ειμαι προκατειλημμένος ομως...

Λογικα καποια απο αυτα θα αξιζουν. Βεβαια ειναι κ το θεμα της εγγυησης.

Φίλε εγώ αγόρασα εδώ και 1,5 μήνα αυτό και μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια δεν ζητάω και τρελά από το τηλεφωνάκι, 2καρτο, wi-fi και κοντά στις 2,5 μέρες αυτονομία (δεν κλείνει το βράδυ). Τσέκαρε και στο myphone πάντως να πάρεις καμμιά γνώμη...:)

Έχε υπ΄όψιν σου ότι έχει 1,47 sar (τα samsung νομίζω έχουν λιγότερο) αλλά εγώ το δουλεύω με blue tooth οπότε δεν με πειράζει.

δεικτης που μετραει την ακτινοβολια που εκπεμπει το κινητο σου!!!

Να ενημερωσω οτι το συγκεκριμενο τηλεφωνο με καθημερινη ομιλια περιπου στη μιση ωρα και με αρκετη χρηση , κρατησε η μπαταρια του περιπου 4 ημερες (ανοικτο κ το βραδυ).

Να σημειώσω επισης οτι στη συσκευασια υπαρχη κ δευτερη μπαταρια που φορτίζεται κ εξω απο το τηλεφωνο μεσα σε μια ειδικη συσκευη απο usb. Πολυ χρησιμο κ αυτο.

Οποιος ψαχνει κινητο με dual sim το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.