τακης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2010 Ρε παιδιά πήρα για το πιτσιρικά μου αυτήν την τιμονιέρα,αλλά μετά είδα οτι είναι για PS2 .....υπάρχει τρόπος να παίξει στο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Νομιζω με adaptor μπορει να παιξει..αλλα δν ειμαι σιγουρος..Εγω παντως χρησιμοποιω gamepad απο PS1 αλλα και PS2 στο pc.Aς σου πει κ καποιος αλλος σιγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Λογικά κάτι τέτοιο χρειάζεσαι.Εχω χρησιμοποιήσει κι' εγω όπως ο AKISS δίαφορους από αυτούς τους αντάπτορες με gamepads.Με τιμονιέρα ποτέ, αλλά λογικά κάνει.Παλιότερα που ασχολιόμουν υπήρχαν περισσότερα μοντέλα στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Είχα δοκιμάσει παλιά με αντάπτορα αλλά δεν έπαιζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Οκτώβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Βρες έναν αντάπτορα, εγώ παίζω με τιμονιέρα ΠΑΝΠΑΛΑΙΑ εποχής psone κανονικά στο pc. Δεν είναι κάτι φοβερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Ενας φιλος μου εχει αυτη Thrustmaster - Ferrari GT Experience Racing Wheel - Le meilleur volant d και λειτουργει στο pc αλλα υποθετω εχει usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 17, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Είχα δοκιμάσει παλιά με αντάπτορα αλλά δεν έπαιζε.Την συγκεκριμένη τιμονιέρα είχες δοκιμάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Όχι, μια με το σήμα της Lambo, ούτε θυμάμαι μάρκα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.