astrolabos Οκτώβριος 18, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Δε το έχω δοκιμάσει. Αν τελικά δε βρω μητρική, θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 18, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 γιατι δεν κανεις repair??(τον τροπο που ανεφερα στην πισω σελιδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Γιατί κάποιες φορές δε μου βγάζει την επιλογή repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 18, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Γιατί κάποιες φορές δε μου βγάζει την επιλογή repair.Ναι αλλα γιατι γινεται αυτο?Το εχω παρατηρήσει και εγω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 18, 2010 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 θα πρεπει να ειναι ιδιου ή ανωτερο SP τα win στο CD.Επισης ιδια γλωσσα -αν θυμαμαι καλα-.Εχεις κανει update σε SP3 στο PC και εχεις cdaki με SP2 = no go...(το συνηθες που γινοταν).Δοκιμασε το και αν δε σου βγει πατα F3 ...(μετα το f8 πρεπει να εμφανιστει αν θυμαμαι καλα (license agreement)editΠλεον ,δεν ξερω αν εχει βγει update απο microsoft που να βλεπει το SP3 ως κατωτερο...εκει ισως χρειαστει μια πιο νεα εκδοση στο cd..(nlite or whatevah) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 18, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 εννοεις μετα το F8 το F3?Οταν πατας f8 σου βγαζει το γνωστο μενου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.