Jump to content

Περιεργα BSOD

LIApeace

Recommended Posts

Παιδια εχω το εξης περιεργο προβλημα!

Ολα ξεκινησαν ενα οχι και τοσο ωραιο βραδυ οταν εκει που διαβαζα καποια αρθρα στο mozilla μ μπαμ μπλε οθονη με μυνημα irql_not_less_or_equal και stop 0x0000000a!αφου πηρα το Minidmp και το ειδα με το windbg και ειδα οτι ειχε προβλημα το avp.exe με memory corruption!

Εστι λοιπον ξεκινησε το ταξιδι του ψαξηματος!ετρεξα το memtest86 ολο το βραδυ 10 passes 0 errors!

Μετα ηρθε η ωρα του σκληρου οποτε κατεβασα το προγραμμα της seagate περασε ολα τα τεστ αλλα οταν εκανα ενα συγκεκριμενο τεστ το short generic μου πεταξε δυο φορες bsod χωρις να μ αφησει minidmp!Αλλα τις αλλες φορες που το ετρεξα δεν ειχε προβλημα!οποτε καταλαβα οτι ο σκληρος δεν εχει προβλημα!

Μετα ηρθε η σειρα της gpu ετρεξα το furmark για αρκετες ωρες και δεν ειχε προβλημα!οποτε και η gpu δεν εχει προβλημα!

Μετα πηγα στο prime95!οπου στο small ffts δεν ειχε κανενα προβλημα για αρκετες ωρες που το αφησα!ΑΛΛΑ στο large ffts μετα απο 40-50 λεπτα μου πεταει μυνημα Resulting sum was....Hardware failure detected στον ενα απο τους δυο workers!Στο blend που το αφησα παλι για αρκετες ωρες παλι δεν ειχε προβλημα!

Οποτε πηγα στο cpu burn tester pro 4 και το αφησα για τεστ 5 ωρες χωρις κανενα προβλημα!Αρα και το cpu δεν εχει προβλημα!

Τελευταια προσπαθεια ευρεσης του προβληματος ετρεξα το memtest86+ για 20 pass χωρις λαθος!αρα ουτε η μνημη πρεπει να εχει προβλημα!

Τι μπορει τοτε να εχει προβλημα?το pc δεν ειναι oc και ουτε ηταν ποτε!το pc μ ειναι mb:asus p5q3, cpu:core2duo e8400,ram:corsair ddr3 2x1GB,psu:enermax 85+,gpu:ati 4870 hd

Παρακαλω βοηθεια γιατι εχω σκασει να βρω την λυση!

Ευχαριστω!

φιλε μ ευχαριστω για την απαντηση αλλα τα bsod που μ βγαζει δεν ειναι παντα 0x0000000a!ειναι διαφορετικα καθε φορα!οπως εγραψα στο πρωτο κρασαρισμα καταφερα και πηρα το minidmp και ελεγε οτι βαρεσε το avp.exe λογο μνημης!στα αλλα minidmp που καταφερα να παρω φταιγανε γενικα κατι αρχεια και γι αυτο το λογο φορμαρα το μηχανημα μ!τωρα περιμενω να δω αμα μ ξαναεμφανισε μπλε οθονη!

αυτο π με προβληματιζει εντονα ειναι οτι στο prime μ κολαει το ενας worker μετα απο 40-50 λεπτα και για δαιφορετικο λογο!την μια λεει για rounding errors και την αλλη για Resulting sum was....Hardware failure detected!αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι μ κανει τετοια ενω το μηχανημα δεν ειναι oc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.