venom7 Οκτώβριος 22, 2010 Author #22 Οκτώβριος 22, 2010 Thanks George αλλά μια που δεν είναι Ελλάδα και μια που είναι 25+e και μια που είναι και λίγο κοντές και μια που χρειάζομαι και πιο μεγάλες,είναι λίγο ασύμφορω(για μένα)! Τελικά βρήκα στο Φανό κάτι ledοταινίες με πολύ ωραίο φωτισμό και με πατεντούλες λέω να κάνω έτσι τη δουλειά μου. Είναι και ένα ακόμη μαγαζί στημ Αθήνα σε ένα στενό μέσα πολύ γνωστό με ηλεκτρονικά και αυτό σαν τον Φανό αλλά δε θυμάμαι ούτε πως λέγεται ούτε που ακριβώς είναι και ήθελα να κοιτάξω και εκεί! Άμα γνωρίζει κάποιος...!
venom7 Οκτώβριος 24, 2010 Author #23 Οκτώβριος 24, 2010 Hi παίδες! Λοιπόν έγινε τελικά η αγορά και η εγκατάσταση!Αγοράστηκαν απόΦανό στην Αθήνα ledοταινία 2m,μετασχηματιστής και είπα να βάλω και διακοπτάκι push button! Το χρώμα το ζήτησα μπλε.Μου έδειξε και ήταν και έντονο και απαλό και βαθύ!Δλδ όπως το ήθελα.Θα πήγαινα για cathode lights αλλά σκέφτηκα ότι 1)σαν μήκος δε θα μου έφταναν και στο αποτέλεσμα δε θα έβγαινε όπως το είχα στο μυαλό μου,μιας και οι λάμπες είναι 30cm και για την οθόνη χρειαζόμουν 55cm πάνω κάτω και 40cm αριστερά δεξία.Γιατί θα άφηναν μεγάλα κενά και ίσως δε φώτιζαν πλήρως.Έτσι κατέληξα στη ledοταινία. Όπως σας είπα ζήτησα μπλε και το αποτέλεσμ σας το παραθέτω... Όλες είναι με σβηστά τα φώτα και η πρώτη με φλας πριν την υλοποίηση... εδώ χωρίς φλας πάλι πριν(για να μπείτε στο κλήμα!)... και εδώ το αποτέλεσμα με φλας... και εδώ χωρίς φλας... ο διακόπτης τοποθετήθηκε σε ένα χαμπάκι που δίνει τέσσερις usb(που ήταν δώρο από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και αντιπροσωπεύει και το ζώδιό μου)και βώλεψε μια χαρά! Ένα στιλό που έχω στο γραφείο μου φωσφόρισε και τελικά αυτός ο φωτισμός αποδείχτηκε ότι είναι uv-μπλε και όχι μπλε-μπλε αλλά βγήκε πιο ωραίο και όπως το ήθελα και ταιριάζει ακόμη πιο πολύ με το χώρο:dance3: και δίνει και μια ρομαντική πινελιά:flower::red:! Αυτά!!!Ελπίζω να σας άρεσε! Ακούω εντυπώσεις και απόψεις. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας!
Jason Οκτώβριος 24, 2010 #24 Οκτώβριος 24, 2010 Βγήκε πολύ ωραίο !!Ποσο σου κόστισε η ledοτενία 2 μετρα?
sstav Οκτώβριος 24, 2010 #25 Οκτώβριος 24, 2010 αν μπορείς δείξε μια και το πίσω μέρος...εγω θα προτιμούσα εναν στυλ ampilight με ελεγχόμενο controller για την επιλογη χρώματος (αλήθεια υπάρχει κάτι τέτοιο ; )
Samael Οκτώβριος 24, 2010 #26 Οκτώβριος 24, 2010 αν μπορείς δείξε μια και το πίσω μέρος...εγω θα προτιμούσα εναν στυλ ampilight με ελεγχόμενο controller για την επιλογη χρώματος (αλήθεια υπάρχει κάτι τέτοιο ; ) RGB ταινια κ ενα controller
venom7 Οκτώβριος 24, 2010 Author #27 Οκτώβριος 24, 2010 Βγήκε πολύ ωραίο !!Ποσο σου κόστισε η ledοτενία 2 μετρα? Thanks! Έκανε πάνω κάτω 19e το μέτρο αλλά την πήρα 15e το μέτρο. αν μπορείς δείξε μια και το πίσω μέρος...εγω θα προτιμούσα εναν στυλ ampilight με ελεγχόμενο controller για την επιλογη χρώματος (αλήθεια υπάρχει κάτι τέτοιο ; ) Φίλε μου αυτό που μου ζητάς τώώώώώρα μου είναι πολύ δύσκολο γιατί θα πρέπει να τα βγάλω όλα τα ρεύματα και να την βγάλω και από τον τοίχο!Σόρρυ!
NooDle Οκτώβριος 24, 2010 #28 Οκτώβριος 24, 2010 venom ξεκουράζονται τα μάτια πέρα απο το αισθητικό αποτέλεσμα?μου έβαλες ιδέες τώρα..
venom7 Οκτώβριος 24, 2010 Author #29 Οκτώβριος 24, 2010 venom ξεκουράζονται τα μάτια πέρα απο το αισθητικό αποτέλεσμα?μου έβαλες ιδέες τώρα.. Α,ναι!Είναι κάτι το οποίο ξέχασα να το πω!!!Όντως τα μάτια ξεκουράζονται και ειδικά στο σκοτάδι!
redbighunter Οκτώβριος 24, 2010 #30 Οκτώβριος 24, 2010 Α,ναι!Είναι κάτι το οποίο ξέχασα να το πω!!!Όντως τα μάτια ξεκουράζονται και ειδικά στο σκοτάδι! εγω που τα ειδα live σημερα απο κοντα με εκαναν να κοιταει εκεινα και οχι την οθονη! Γιαννη μηπως σε κοκκινο ηταν καλυτερα???:P:P
Jason Οκτώβριος 24, 2010 #31 Οκτώβριος 24, 2010 Thanks!Έκανε πάνω κάτω 19e το μέτρο αλλά την πήρα 15e το μέτρο.Είσαι σίγουρος 19 ευρώ το μέτρο?Γιατί εγώ όταν πήγα να πάνω 30 εκατοστά είχαν 18 ευρώ...
venom7 Οκτώβριος 24, 2010 Author #32 Οκτώβριος 24, 2010 εγω που τα ειδα live σημερα απο κοντα με εκαναν να κοιταει εκεινα και οχι την οθονη! Γιαννη μηπως σε κοκκινο ηταν καλυτερα???:P:P Πες ότι είχες μείνει με το στόμα ανοιχτό και σου έτρεχαν τα σάλια και για αυτό κοίταζες συνέχεια εκεί και άστα τα άλλα!!! Τι λες ρε Χρίστο!!!Δεν παίζει!!! Είσαι σίγουρος 19 ευρώ το μέτρο?Γιατί εγώ όταν πήγα να πάνω 30 εκατοστά είχαν 18 ευρώ... Ναι βρε!Στον Φανό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.